Giler Traffic

Pic traffic light takde kena mengena dengan posting yang saya buat kalinie sebab dah letih cari kat pacik google terus rembat letak nie....

Bebalik dengan topik asal mengenai GILA TRAFFIC agaknya semua blogger dah tahu malah korunk pun pernah hadapi situasi sebegini! boleh buat kita BENGGANG!!!

Sape yang taknak traffic yang mendadak masuk bahkan boleh mengubah peningkatan blog tuu sendiri.
BUT.... BUT....
kalau iye pun nak traffic seboleh-bolehnya buat secara sihat so takpayah la nak tukar-tukar nama segala!!!!

Nie la yang telah saya kesan semalam kat my shoutbox huhhhhh ingat saya Buta IT.....
Hey u guna berlainan nama pun ur IP tak tipu oke!!

22 comments:

  1. macam2 ragam blogger masanie.dia ingat dia bijak kut

    ReplyDelete
  2. dah ramai yang kena teknik nih memang bertambah banggang

    ReplyDelete
  3. lepasnih ntah guna nama apa lagi.nampak sangat gile trafikkk

    ReplyDelete
  4. ni bukan gila trafik lgi dah gila blogger dah agaknya HAHAHA

    ReplyDelete
  5. tu la pasal dia ingat kita buta it taktau apa2.

    ReplyDelete
  6. BANGGANG terus hehe mungkin org tuh suka masuk blog u bie sampai2 wat mcmtu

    ReplyDelete
  7. dik...urg tu nak minta perhatian dri dik kot hehe

    ReplyDelete
  8. Semakin ramai yg suka memanipulasi kehebatan mereka dlm bidang it..

    tp ada sikit silap langkah,silap sbb ip add x dpt nk tuka..hehehe kantoiii!!!

    p/s: Guna ishout macam yas lak bie...amacam? (promo nihh...hehehe)

    ReplyDelete
  9. hahahah ada juga org cam gini erk.. hehhehe. dah update blog list. nanti selalu lah ke sini nanti. tq ke blog i erk

    ReplyDelete
  10. @Rizal
    tu la dunia blogger..makin ramai blogger makin banyak la ragam kita jumpa.

    ReplyDelete
  11. @Ultramen Ricky
    memang makin banyak guna taknik nih

    ReplyDelete
  12. @wiLLzzoaLLy
    mungkin kot dia buat ni yang kita2 tak tahu

    ReplyDelete
  13. @€ fzh €
    iyela toh akak.takde masa aku nak ambil peduli

    ReplyDelete
  14. @Yastro
    tu la ip nampak tepacak2 nak tipu apalagi...
    bie rasa pun nak tuka gak..nanti bie godek :)

    ReplyDelete
  15. @✿ etiey erywan ✿
    memang ada tu yang buat kita benggang tu hehe

    ReplyDelete
  16. betullah sis..i baru clearkan "parasites" kat my blog..tah apa2 lah they all ni...

    ReplyDelete
  17. sapa yg buta IT tu, org yg buat le tu..hai mcm2 sekarang ni ye, hanya sbb trafik

    ReplyDelete
  18. @Cheqna
    tu la suka-suki kan durank drop bagai ntah apa2 plak tu...

    ReplyDelete
  19. @nuriz
    setuju tu nuriz...yg buat tuu la yg buta IT!! dia ingat dia bijak kot :)

    ReplyDelete