Nakal Masa Sekolah



Kenangan masa sekolah sentiasa terpahat lebih-lebih lagi ngan kenakalan kita sendiri. Tak kesah nakal tahap mana... Terserlah sangat fikiran waktu tu tak matang ehehe....

Korunk nakal tak tym sekolah dulu? Kenakalan apa yang pernah korunk buat?

Bie pun nakal juga masa sekolah masa form2 n form3. Kenakalan yang nie sampai bila-bila Bie ingat!!
form2 adalah sorang minah nie over lebey suka pulak tunjuk lagak walaupun dia penuntut baru pindah uhuhuk... Dahtu start laa aku wat strategi nak kenakan minah nie..

aku buat jerat guna ubat staple....letak kat kerusi minah tuu!! gipun minah ni jenis main lantak jer duduk ahahaha.........

Dah kena haru biru minah menjerit..sekuatnya!! sampai dia nangis keluar dari klass gi tandas....
pastu minah tu tak lagi wathal ehehe.....

Yang nie pulak masa form3,
guru klass Bie duk suruh laa collect duit $2 setiap sorang for beli pekakas keperluan klass iyelah waktu tuu guru klass nak classroom kitrunk berseri-seri kononnya. Semua Classmate semuanya oke je takpayah nak tagih balik-balik terus je bagi. Cuma mamat sorang nie je susah giler tak paham-paham langsung!!! Dia wat dunno jer... keesokkannya gah bagai duk tunjuk dia beli lapik meja kitrunk semua klass nak semua sama dia je lain AduSssss...... Dahlah dia guna lapik pembelut hadiah!!! Yang shining pulak tuu!!!! Ayooooooo...........

Dahtu Bie duk koyak-koyak lapik meja dia hehehe guna cutter pulak tuu tym extraClass petang.... keesokkannya dia beli yang sama lagi sampai lah 4hari bturut-turut Bie kerjakan..... Jahatkan Bie waktu tuu =___=
Dahtu baru dia surrender ahakkssss...........

-Dah form4 baru fikian matang wooo....Takde lagi nakal - Insaf wey-

16 comments:

  1. Hahaha nakalnya..rotan nanti hahaha
    saya nakal cuma conteng2 dinding sekolah je

    ReplyDelete
  2. sakit bun*u* minat tuh ahahaha nakal tahap lebih dah ni. tuh yang kelakar lapik meja guna pembelut hadiah...

    ReplyDelete
  3. Haha..gelak juga man baca kenakalan bie nih. best la bie Xmenyembunyikan dulu bie nakal. cayooo

    ReplyDelete
  4. Hehehe...mau berlobang sampai ke tua bontot minah tue...hahaha

    ReplyDelete
  5. hehehe...tapi sure eh tak nakal lagi sekarang sis?

    :-)))

    ReplyDelete
  6. @xoxo
    lebih sakit xoxo...hahaha yang tuu yang kelakar tetibe plak dia beli tuu

    ReplyDelete
  7. @Yastro
    Hahaha.....agaknya kut..dah arr banyak Bie letak kih3

    ReplyDelete
  8. @Cheqna
    Tak lgi dah insaf dah...nakal pon nih tak lagi sampai wat mcmtuh...

    ReplyDelete
  9. dik2 nakal gak dik nih waktu sekolah...agaknya ada lgi kut kenakalan dik

    ReplyDelete
  10. noty nyerrr..bgus2
    pasni letak la kapak ker..gergaji elektrik ker..bile dy duduk..on suis!hohohohoho(muke kejam)

    ReplyDelete
  11. hehe..bagus lah, alhamdulillah :-)

    ReplyDelete
  12. @€ fzh €
    ada gak tapi yang nih yang extreme cehhh

    ReplyDelete
  13. @saraeisyabalqis
    Hahaha itu dah tahap lebih dahtu nanti tak pasal2 tak bnyawa pulak minah tu nanti kih3

    ReplyDelete