Blank...

Korang pasti pernah rasa situasi bila otak kita tetibe je blank,
dah tak tahu nak fikir apa!!!
Betul tak......?!

lebih-lebih lagi nak update blog... walaupun hal nie tak berapa penting bagi sebilangannya
TETAPI.....
bagi yang betul-betul seorang blogger anggap pekara ni amatlah penting sebab blog adalah sebahagian harian mereka untuk beraksi di alam maya.
Berbalik dengan 'Blank' situasi nielah yang Bie alami dua..tiga hari ini otak blank sangat-sangat nak update blog huhhh.. dah macam lupa jawap soklan exam. Cuma rajin wat B/w hehehe tu dah kira oke kot....

26 comments:

  1. sy pon selalu hadapinya betul tak tahu nak watpe
    itu dah kire ok dah buat blogwalking dripada takde

    ReplyDelete
  2. otak blank rupenya ngatkan gimana tetibe menghilang hihi
    update apa je tak kesah apa he3

    ReplyDelete
  3. Sy pon blank. Tuh pasal letak gambar je.. hik3~

    http://ifazafrah.blogspot.com/2011/01/pemilihan-hati.html

    ReplyDelete
  4. selalu gak lah hadapi
    rase bkobar2 buat entri tapi tetibe otak wat hal
    hampehh

    ReplyDelete
  5. yas kalau x dak idea,hehehe...kopi dan milo (paste) je laa....hahaha
    janji hapdate...

    ReplyDelete
  6. hehehe...
    xpe Bie, nizam pun selalu macam tu..
    tapi kekadang kan, tengah berkobar2 nak tulis entri tenet lak slow terus hilang mood... hehe

    ReplyDelete
  7. Kekadang dh ada idea dan gambar utk tulis entry tapi x de masa pulak nk edit gambar tu utk letak watermark...tu semua yg buat entry tertangguh.

    ReplyDelete
  8. Malam td dh bg komen...tp server slow...x masuk kot..
    Btw kalau yas, sng jerr...hehehe
    kopi paste je laa....hahaha

    ReplyDelete
  9. @xoxo
    hahaha iye la tuh...nak update ntah apa2 kata mencarut pulak!Malas sangat update kalau dah takde idea bagai

    ReplyDelete
  10. @Nurul Faezah
    dah elok dah nurul tefikir letak gambar yang Bie nie dah terlebih blank dah tak lagi terfikir cara tuh uhuhuh

    ReplyDelete
  11. @M@N
    tuh yang bosan tuh...semua tak jalan :(

    ReplyDelete
  12. @Yastro
    hahhaha Bie dah tefikir nak kopi milo nih Yas dah tahap kritikal dah otak blank bie nih ahahaksss

    ReplyDelete
  13. @Nizam
    tu satu masalah juga tuh hehe tenet wathal!!

    ReplyDelete
  14. @CT NoArIzAh ArIs
    Hahaha bie pon kekeadang mcmtuh tang letak watermark tuh asyik tertangguh!Kalau tak letak rasa tak beshhh pulak...

    ReplyDelete
  15. @Yastro
    hehehe dah masuk dah komen Yas tuh hihi...bie tak semangat pulak nak kopi milo nih Yas. Dah otak blank tak tahu nak wat apa ahaha

    ReplyDelete
  16. Bie, after this ideas dtglah mencurah2..insyaAllah.

    since i just blogging utk suka2..once a while or selalu, mana2 pun tak pe..asal happy..hehe

    :-)

    ReplyDelete
  17. aku sehat2 saja bie.. kalau bie bagaimana . apa bie juga sehat2 saja ??? lama tak blogwalking.

    ReplyDelete
  18. sama la...dah la x pndai sgt dlm dunia blog nih pastu selalu plk xde idea nak update blog..kdg2 tgh2 duk taip, blank plk daaaaa....adus...hehehehe

    ReplyDelete
  19. @Cheqna
    insyallah kalau ada idea kalu Xder bsawang la blog nih kih3

    ReplyDelete
  20. @Willyo Alsyah P. Isman
    Bie sehat juga... betul lama tak blogwalking baru nie Bie nampak willyo

    ReplyDelete
  21. @mummiey
    sama la kita hehehe...dah iye2 tetibe blank tu yang buhsan ahirnya blogwalking je kih3

    ReplyDelete
  22. pernah kene gak... kene rajin berjalan dan freshkan balik otak nie...

    Jom baca dan komen post terbaru Blur Fakta Menarik Part 3

    ReplyDelete
  23. hey bie :) tengss visit my blog . follow it okee :))
    http://sudahsudahsudah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  24. @blur88
    betul tuu dahtu baru ada idea hehe

    ReplyDelete