Bila Dah Tiba Harinya

Sebenarnya nak update entry nie semalam pastu tak jadik sebab tenet buat hal!! Mood pun teikut down!!! Oohh...

arinie last sekolah....macam2 planning dibuat macam pak ngah pergi ke Indonesia.



Bila dah sampai airport boleh tahan juga sesak....ingatkan tak ramai! sebab student2 yang belajar kat mesir dah pun dibolehkan balik semula ke Mesir
Pak ngah sefamili ke Indonesia bukan saja pergi holiday tetapi nak jenguk saudara2 mereka kat sana sebab bini Pak ngah orang Indonesia Ooooo [Jodoh orang seberang katakan hehe]

Fyi, Kebanyakkannya belah adik-beradik mama ngan saudara mama banyak sangat kawen ngan orang luar antarabangsa tau hehehe ada yang kawen dengan orang Malaysia,Indonesia,Phillipine,Cina,Pakistan termasuk ngan mat salleh England......
Bestkan...... Heheheh

Durank pak ngah guna penerbangan Royal Brunei Airlines [RBA] tak nak guna penerbangan Airasia.RBA terus direct ke Indonesia....Kalau naik Airasia mesti kena bemalam sehari kat KL baru ke Indonesia. Sebab tu durang taknak singgah menyinggah bagai....
Kalau aku mesti naik Airasia lagi best sebab kena singgah KL dulu tu aku nak sangat dapat gi shopping baru meriah.....


Nie dia bini Pak ngah aku (pakai tudung pink) yang tak sabar sangat!! sebab teruja melampau suka hati dia nak masuk awal kat ruang pelepasan padahal waktu tue baru penerbangan ke Mesir. Excitednya malu2 Ahahah.....


anak Pak ngah..... :)


macam bejanji pulak warna tudung yang sama!!!!
Malu2.....Tak suka2......

Bila dah semuanya selesai pak ngah sefamili dah pun belepas kira2 9.45 malam baru gi makan....








kena juga takeaway untuk adik betuah yang taknak ikut hantar pak ngah banyak pulak alasannya sibuk bagai padahal sibuk main ps3!! Dahtu sibuk pulak sms calling bagai minta belikan makanan......


Dah kenyang baru leh balik.......

35 comments:

  1. wow kawen antarabangsa tu yg seronok dapat gi holiday hehe
    comelnya kai tudung sesuai.....muahhhhh

    ReplyDelete
  2. salam kat mama gak ek..sesuai pulak korang photoshot :)

    ReplyDelete
  3. aii ayam sedapnya.yummy
    hehehe tak suka warna tudung sama nasib baik tak gi indonesia nanti jadi boria hehe
    comel suka tengok

    ReplyDelete
  4. Gi Indonesia serunuk toh apasal tak ikut pak ngah sekali ehehe

    ReplyDelete
  5. Bie terlihat cantik memakai kerudung pink :)

    ReplyDelete
  6. Pekene kfc ker? Hehehe...sempoiii...yg dlm beg plastik Jollibee tu mende lak Bie?
    Semoga mereka selamat sampai ke destinasi dan kembali pulang spt biasa....

    ReplyDelete
  7. @Rizal
    tu la yg seronok sangat dapat gi holidays....
    walikumsalam :)

    ReplyDelete
  8. @HB_Awang
    Malas sangat nak ikut....keje banyak alum siap

    ReplyDelete
  9. @Yastro
    Bukan kfc...tu dari express dari restaurant penerbangan rba :)
    yang jolibee tuh burger,kentang goreng dengan sosnya.
    insyallah...amin :)

    ReplyDelete
  10. Manisnya sis..:-)

    bila nak dtg shopping KL lagi?..hehe

    ReplyDelete
  11. la ingatkan nak minta oleh2 hahaha..bila nak dtg kl??

    ReplyDelete
  12. bestnya belah kuarga ur mom semua kawen campur, ur parents gakkan bie.
    kkdg bole tikut gak mcm kturunan..heheh

    ReplyDelete
  13. berapa ari pakngah kesana.comelnya sama mka mama eheheh

    ReplyDelete
  14. pandainya pose suka tengok almaklum model....bila dtg kl nak mintak belanja pulak

    ReplyDelete
  15. suka plk akak tgk adik pkai tudung sesuai comel.pandai adik dgn mama bposing :)

    ReplyDelete
  16. u so cute bie.suka sgt prubhan bie.

    ReplyDelete
  17. @Cheqna
    Tq hehe...taun nih blm dpt gi kot insyallah taun dpn :)

    ReplyDelete
  18. @HB_Awang
    takde oleh2 arr...tahun dpn insyaalah pi Kl

    ReplyDelete
  19. @wiLLzzoaLLy
    yup....kami campuran gak :)
    owh iyeker...

    ReplyDelete
  20. @xoxo
    ahahaha model photoshot je kih3...
    ek alah minta belanja takde halnya :)

    ReplyDelete
  21. ayam sedapnya teliur plk tgk....comel la bie

    ReplyDelete
  22. @Colourful life
    hehe sekali sekala CL...itupun ngam2 Bie free

    ReplyDelete
  23. @Obat Sakit 2011
    yup pakngah yang tak sabar sangat hehe..gpun dah lama tak jumpa saudara mereka

    ReplyDelete