Tak Besday Pun Beli Ni

Bila dah begebung tenaga aku ngan adik mulalah beli lain dari yang lain yang takde senarai dalam list!! (Jenuh mama buat list hehe...sori!!)
Sebab tu mama bapa tak harap sangat suruh kami beli barang....



siap suruh pulak orang tuh bubuh Happy Birthday segala.
Kira nie warming up cehhhh for advance besday dik 29Mac nanti......

24 comments:

  1. HAHAHA macamtuh arr jadinya begebung tenaga beli lain pulak HAHAHA kelakar pulak mesti sakit kepala mama bapa

    apapon cantik cake yummy

    ReplyDelete
  2. CAKE..CAKE...sedapnya nyum nyum
    ahaks tuh yang tak tahan blah buat birthday pula padahal paksu lama lagi birthday hehe

    ReplyDelete
  3. sedapnya
    nanti paksu besday cake apa pulak ekk

    ReplyDelete
  4. nak minta sket hehe poskan boleh :)

    ReplyDelete
  5. hahahaa
    ni kire rehearsalla :-)

    ReplyDelete
  6. Hehehe....cayalahh Bie...dh amik mood awal2 lagi...errr kek je ker? Lain2 tak de?

    ReplyDelete
  7. @Rizal
    Takde la sakit kepala durank senyum je kui3....dah malas dah kot layan kitrunk hehehe

    ReplyDelete
  8. @Ultramen Ricky
    tu la wat kehangatan sebelum besday sebenarnya...

    ReplyDelete
  9. @xoxo
    iye la tu entah bila la sampainya!!

    ReplyDelete
  10. @SyaNa
    macamtuh la terover sangat duk tunggu besday tuh kan...tekena besday sendiri nak plak lambat2kan hehehe

    ReplyDelete
  11. @✿ etiey erywan ✿
    tu la...tapi sayangnya dah kitrunk bedal ahahaha

    ReplyDelete
  12. @Yastro
    itu je Yas...yang lain nanti dah besday dia 29 nie hehehe.Nanti beli awal2 tehegeh2 plak dia nak minta hadiah lagii

    ReplyDelete
  13. hehe..ada advance birthday cake pulak ye..so nak akak ucap advance "happy birthday" ke?

    apa2 pun, have a good day..sure dah abis by now cake tu :)

    ReplyDelete
  14. @Cheqna
    aah advance besday cake hehehe....mcmtuh la dah abis dah :)

    ReplyDelete
  15. @Asyraf Hamasaki
    yup i knw....susah sangat nak wat b/w..

    ReplyDelete
  16. Sy pun biasa wat camtu .. advance befday.. klau nk wat on time mmg susah nk kumpulkan adk beradik ramai waktu tu jadi ada masa terluang buatkan aje.

    ReplyDelete
  17. @CT NoArIzAh ArIs
    setuju dah ada waktu walaupon wat masa advance dah ada kelapangan

    ReplyDelete
  18. Kemana Bie hr minggu nie?? Jalan2 cari makan ker?

    ReplyDelete
  19. @Yastro
    tak gi mana2 stay kat umah je...malas sangat nak jalan sbb hujan kat luar heheh

    ReplyDelete