Alhamdulilah Dah Selesai

Malam sabtu yang lepas segalanya dah selesai pasal sambutan besday for my bro. Sambutan diraikan agak lewat dari tarikh lahirnya sebenar iaitu 29Mac.
Ini pun disebabkan kesibukkan pastu bila kitrunk tak sibuk bapa pulak takde masa sebab faktor masa dah beubah la pulak!! So kitrunk paham sangat-sangat akan kesibukkannya iyelah kan betugas kat Istana...
Ngam-ngam malam minggu tu tak sibuk mana dat why kitrunk celebrate..


Nie la dia my lil brother dah pon masuk 22 tahun
P/s: Dah 22tahun tukar la tabiat jangan asyik nak merajuk tau


kek coklat aiskrim.Yummy......


Nie my bro yang order Nasi Goreng America. Cehhh gah la konon nak tau apa masa dia tengah order teover sangat2 order nie pun sebab kat menu duk tayang la ayam gedabak besar ya amat! Tapi bila dah sampai yang hado tak besar mana pun. Hahahaha tuh la jangan tepedaya sangat gambar2 kat menu....


Nie pulak Nasi Goreng Daging bapa yang order ada sambal segala


mama order yang nie Kueh Tiew Goreng Seafood.. Banyak teamat sayur Ooooo....


Nie korunk dah agak dahkan sape punya tu pun kalau yang tau je. Order pun sama la macam mama order cuma yang takde bubuh sayur segala.
Dah tak pandai makan sayur apa leh buatkan.


Chocalate shake n fresh orange....

so dah selesai celebrate tunggu birthday bapa plak tu pu bulan5 13hb. Lama g la....

32 comments:

  1. hapi belated besday. sedapnya diorder.

    ReplyDelete
  2. hapi belated birthday paksu.
    sedapnya kek tetiba lapar hehe

    ReplyDelete
  3. epi blated besaday paksu success owez n ensome
    hehe

    ReplyDelete
  4. Hehehe...besanya gambar tu sbg penyeri menu jerr...
    errrr....mintak sket chocalate shake tuu....hauuuuussss.....

    #Selamat hrjadi to your brother...semoga panjang umur dan murah rezeki.

    ReplyDelete
  5. lapar terus tengok....sedap belaka
    bila nak ajak gi makan (tetibe)

    ReplyDelete
  6. nice celebration dear n delicious food

    ReplyDelete
  7. @Nobita Sensei
    Yup tinggi bebenor..tu pon tak abis diminum :)

    ReplyDelete
  8. @Ultramen Ricky
    La dah lapar ker pi2 makan...jom2 hehe

    ReplyDelete
  9. @Yastro
    Tu la my bro over sangat Yas....dah sampai wat Bie gelak je hahaha kelakar pulak!

    ReplyDelete
  10. menu sedap2 smua ni huhu lapor

    ReplyDelete
  11. nak kek sedap sangat2.cantik la deco kek tu

    ReplyDelete
  12. Bie,

    Happy birthday to your bro..all d best wishes to him...mmm kuat rajuk ye..hehe

    ur mum's version of kuih tiaw is my kind of food..i love veggies, so if kita makan sama-sama i can have lots of it, best best..

    :-)

    ReplyDelete
  13. @nuriz
    Tu la main lantak je makan dah tak pikir lagi nak diet segala Ahahaha

    ReplyDelete
  14. @umar
    oke jugak la deconya mula tu sayang gak nak makan Tapi dah lapar makan gak akhirnya

    ReplyDelete
  15. @Cheqna
    Tq for ur wishes :)

    Oh iyeker ahahaha nanti insyaallah Bie ajak ek hehehe.Kalau Bie bab sayur2 nie dah awal dah surrender tak lalu nak makan kih2

    ReplyDelete
  16. Bie,

    set!..bila nak dtg KL? but let me ber diet dulu ek..hehe

    :-)

    ReplyDelete
  17. Hehehe...ni dh satu kes ngan anak2 yas dh nih...sumer dok pilih sayur, pastu tolak tepi...hehehe

    ReplyDelete
  18. @Cheqna
    Insyallah tahun depan kot Bie gi KL... so dapat la cheqna diet kih2.

    ReplyDelete
  19. @Yastro
    Hahaha tu yang best bila duk jumpa anak Yas kira geng dah kitrunk nih Hahaha.

    ReplyDelete
  20. Tahun depan gi Kl? ade rezeki leh jumpa, walaupun sekejap...Insyaallah.

    ReplyDelete
  21. @Yastro
    Yup insyallah tahun dapan turun KL hehe boleh Yas jumpa.... :)

    ReplyDelete
  22. wah...sedapnya kek aiskrim..
    agak setuju dgn kenyataan.,.jgn terpedaya dgn gambar di menu...

    ReplyDelete
  23. 13 mei??
    wah!!hari bersejarah tu..
    peristiwa 13 mei..ingat dak??

    ReplyDelete
  24. @Colourful life
    hehehe memang sedap kejap je abis ahahak.
    Yup Bie pon setuju tu la dia suka2 je over sangat tau2 dah makanan sampai gelak je aku hahaha

    ReplyDelete
  25. @diana
    yup2 masih lgi ingat..takkan lupa punya :)

    ReplyDelete