Best Best

Hari yang besejarah Royal Wedding dah pun selesai kemaren...
amat2 awesome gak...
rugi tau kalau tak tengok! Lagipun bukannya senang nak tengok...


17 comments:

  1. its great wedding.betul bukannya senang dpt tgk apapon wedding ni dah menjadi sejarah

    ReplyDelete
  2. wahhh wedding riki tak tgk sampai abis sebab tetito hehe

    ReplyDelete
  3. lama tunggu!update gak ahernya..mmg tebaek pekawinan durank

    ReplyDelete
  4. yang lain beat kecuali part dalam gereja... boring la kumpulan koir tu... hahaha :P

    ReplyDelete
  5. rugi ek kalau tak tengok???
    heeeeeeeeeeeee:p

    ReplyDelete
  6. Wow! betul..bukan senang nak tengok... Hihihi.. ^_^

    ReplyDelete
  7. i like your blog content... please follow back.. tank;u & please click ki$$ $$$ key??..

    http://pacebuk.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. i like your blog content... please follow back.. tank;u & please click ki$$ $$$ key??.. http://pacebuk.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. @Ultramen Ricky
    hahaha iyela Riki biasa la awak siapa tak kenal asyik tito je keje

    ReplyDelete
  10. @RedVixen
    tu la saya rasa pon mcmtuh part gereja. ingatkan dah abis dah rupanya sambung nyanyi lagi...

    ReplyDelete
  11. @diana
    memang rugi sangat2 tak tengok.nanti tak tengok tau2 dengar orang cete je.tu yang tak best tu :)

    ReplyDelete
  12. @Colourful life
    betul2 CL...nak tau cara durank je dengan baju pengatin pompuan tu hihi

    ReplyDelete
  13. org umah layan sampai habis nih....terpaksa la yas yg jaga sikecik tu...huhuhu

    ReplyDelete
  14. @Yastro
    Oh iye ker Hahaha....takpe Yas sekali sekala best gak layan sikecik tu :)

    ReplyDelete