Serupa Tak

24 comments:

  1. HAhahahaha a'ah sama sangat aku tak perasan pulakk
    kelakar2
    nie dah menciplak namanya

    ReplyDelete
  2. HAhahahaha a'ah sama sangat aku tak perasan pulakk
    kelakar2
    nie dah menciplak namanya

    ReplyDelete
  3. samanya apasal terikut baju katun ni gelak2..

    ReplyDelete
  4. serupa serupa kena saya tak perasan ek..
    sampai begitu sekali

    ReplyDelete
  5. Dah konpius ni...derang tiru katon atau katon tiru derang...hehehe
    tapi mmg sebijik...tinggal lg makcik yg bedua tu x angkat kain mcm katun tu jerrr...:)

    ReplyDelete
  6. @Rizal
    kelakar giler ahahaha ciplak dengan katun la

    ReplyDelete
  7. @Ultramen Ricky
    entah2 minat dengan katun tu kot sebab tu tiru ahahah

    ReplyDelete
  8. @xoxo
    pasni perasan perasan la....lepas ni ada lagi kot yang ikut fesyen katun kui3

    ReplyDelete
  9. @Yastro
    durang yg tiru katun hahahha sebab dah kekeringan idea nak wat baju hahahaha
    makcik tu taknak ikut mcmtuh kot nanti tak pasal2 ada yang perasan dengan style katun AHAHAHAHA

    ReplyDelete
  10. betul la..
    camner bleh x perasan..
    hahaha...
    kartun betul...

    ReplyDelete
  11. @Miss Annaz
    Hahahaha katun gak durang nak tiru..minat kot kui3

    ReplyDelete
  12. a'ah la.. same.. baru perasan. huhuh

    ReplyDelete
  13. aah la.. same.. baru perasan...huhuhuh

    ReplyDelete
  14. @Aku Azira
    hahaha style katun di pilih...

    ReplyDelete
  15. @aimie
    dah taktau fesyen apa nak dibuat last2 fesyen tu ditiru

    ReplyDelete
  16. Huhuhu... sungguh tak perasan langsung agaknya dorang pun tak perasan jugak tak ?

    ReplyDelete
  17. @CT NoArIzAh ArIs
    taktau la durang perasan ker tak...nanti kita interview ek hahaha cehhh mcm betul je :)

    ReplyDelete
  18. HAHAHAHA. kelakarnyaaaaaa... gelak guling2. Cik Bie, awak pasanglah butang like kt setiap entry. Saya nak like banyak2 kali.. kelakar sangat... nice!

    ReplyDelete
  19. @Dya
    Hahahha jangan lebih sangat nanti becacing plak perut tu HAhahaha
    serupa abis baju durang entah2 durang minat katun kot :)

    ReplyDelete