Eat Eat Eat.... Bbq Time

Aktiviti sehat yang dah lama tak buat malah ditinggalkan macamtue je tanpa ada perasaan langsung tapi bila dah sedikit mengembang baru sibuk cari alat senam yang di sumbat dalam stor barang.
**MOTIF sebab tak mengembang ini la tak kesah sangat suka suki makan gara-gara nak turuti anak tekak**

Awal sibuk sangat beli nie..


donat lain dari yang lain. Belum pernah lagi yang jual sebegini tapi taktau la kalau2 aku sendiri belum jumpa yang dah jual macamnie.
Donat inti kastad dan cheese. Sedap sangat-sangat.


Nie salah satu feveret yang sering aku beli iaitu bun kopi. Lalu je depan kedai mesti beli dah macam ketagih!!


so ranggup karipap durang jual. Memang terbaik kekadang ada penjual saja nak ambil untung intinya ciput giler.

Dah selesai ngan yang tu baru start bbq!!
Tadi cuma sekadar food warming! nak nak juga food warming dasar pelahap...







17 comments:

  1. waaaa bestnya bbq sedap2...
    cantik sangat ur snap :)

    ReplyDelete
  2. makan sedap la bbq tu.
    donat tu pown sedap kat sini takde jual

    ReplyDelete
  3. terus sumi rasa lapar ditengah malam..

    ReplyDelete
  4. sedapnyaaa! nak jugak... wuwuwuwu T_T

    ReplyDelete
  5. Sedap sungguh klau perap lama2 dgn ramuannya lagi terasa keenakkannya.. ni mkn ramai2 ke u sorang2 jeee ?

    ReplyDelete
  6. @Rizal
    semestinya best dah ngam2 perut lapaq lagi kan...

    ReplyDelete
  7. @HB_Awang
    kalo nak datang la sini...tak mau hantar tak mau hahahaha

    ReplyDelete
  8. @Aisumi Chan Kawa'i
    Sumi lapaq aku pun lapaq juga uhuhu

    ReplyDelete
  9. @CT NoArIzAh ArIs
    tak sempat perap lama2 perut dah lapaq....makan 4orang kak :)

    ReplyDelete
  10. bila gi nak bbq? fifi dh blik dri australia dah jom la turun KL.

    ReplyDelete
  11. Rambang biji mato tgk gamba makanan nih....ikan tu ikan pe nama bie? Len macam je belang dia....

    ReplyDelete
  12. @xoxo
    taktau bila...ahhh apasal awal balik KL study mcmane? baru 2semesta...

    ReplyDelete
  13. @Yastro
    hahahah rambang mato terus....yang ada ikan tuna n pari

    ReplyDelete
  14. lapar lapar lapar lapar..
    hehe

    ReplyDelete
  15. @aisya
    ahahah jom2 bie pun tgh lapar juga

    ReplyDelete