Agak-Agak La

Sms yang dihantar pukul 3pagi tadi memang tak diundang langsung ingatkan ada family emergency ker rupanya ini....

Blackberry Award
(Code:4210BB) Your have won 2,000,000.00 pound
For claims..


agak2 la nak hantar sms gpon aku tak pakai BB dapat pula sms sebegini
apasal la macamni!!

Kan lagi bagus lebih elok bubuh nak menawar diri tolong update blog ker kan lebih bagus takpayah aku tekejar2 nak update!!
Memang pengacau sangat dah la subuh sampai tebantut segala idea nak siapkan research design...

20 comments:

  1. dua juta pound! william sponsor kot :P

    ReplyDelete
  2. kat mane lak derang dpt no tel bie tu...klau dilayan makin menjadi2 lakk...
    abaikan jekk...

    ReplyDelete
  3. @RedVixen
    Hahaha tetibe william.....manatau kan sebab dapat teka pakaian kawin dia kot Ahahaha

    ReplyDelete
  4. @Yastro
    tu la yang hairan tau2 je my no hp adusss.... :(

    ReplyDelete
  5. pemes no tel u bie ingatkan emel je ada mcmnie

    ReplyDelete
  6. @wiLLzzoaLLy
    takdenya pemes will..rimas ada ar

    ReplyDelete
  7. @Ultramen Ricky
    keje riki tak kesah pukul berapa janji siap

    ReplyDelete
  8. 3 pagi Bie...abih tu malam tu pukui bape siap keje?

    ReplyDelete
  9. Selalu dpt msg tak diundang tengah2 mlm time sedap tido..huhhh!!!

    ReplyDelete
  10. @Yastro
    pukul4 lebih baru abis Yas....rasa dah bertongkat mata

    ReplyDelete
  11. @CT NoArIzAh ArIs
    tu arr menganggu sangat2...

    ReplyDelete
  12. Umang aihhh...boleh tahan lak mata Bie tu...minum kopi ka memalam buto tu..:)

    ReplyDelete
  13. @Yastro
    Dah tebiasa dah tito lewat hihi...tak ek minum kopi kalau minum mesti sakit kepala uhuhu

    ReplyDelete
  14. wah hadiah lumayan dong hhehehe..
    mcm2 org nak menipu ye

    ReplyDelete
  15. @nuriz
    ahahaha tu arr mcm2 cara durang nak menipu

    ReplyDelete
  16. sabar ja la...jgn dilayan msg2x tu... buat penat ja..

    ReplyDelete
  17. HAHA, perlu ke sms cm tu kan. kalau dpt sms topup free ke, best jugak , NGEEE :P

    aen done follow u bie :)

    ReplyDelete
  18. @Colourful life
    betul ek memang tak layan sangat tq

    ReplyDelete
  19. @NUR AIN AZMAN
    tu arr dapat topup oke gak nie sms tak boleh blah ahaha

    Tq follow alreadi folo u aen :)

    ReplyDelete