Malam Isnin Part3: Salah Hari Sob Sob

Nie yang tak boleh blah balik dari town singgah pulak kat jp playground. Yang nie takde planning langsung so bila takde planning akibatnya ambik kau!! salah hari sob sob -___- padan muka.

Sampai je sunyi melampau hanya beberapa orang yang ada kat situ.... tuh pun dah nak balik!!
gpun dah lewat sangat dah 10pm.

Sebab tu aku kat luar je......






-kat luar pun oke pe......tapi tym nie sunyi scary O000-




kat sini je nanti baru masuk kedalamnya pulak.....

10 comments:

  1. haha kelakar lak tau2 tutp Xpe kat luar pun oke.
    chumill

    ReplyDelete
  2. sy blm penah pigi sini.Bie tak masok pun Bie sentiasa happy haha

    ReplyDelete
  3. lame Xdrop komen line lembab dik.
    makin kiut je dik nie geram tgk hihi
    dik taun nie raya katne?Xturun KL ker?

    ReplyDelete
  4. @HB_Awang
    tau takpe janji singgah haha

    ReplyDelete
  5. @wiLLzzoaLLy
    semestinya....happy :)

    ReplyDelete
  6. @€ fzh €
    taun nie tak raya arr Kak sebb rumah tgh renovation uhuhu
    tak turun kot pasal ptghan raya kitrunk gi holiday :)

    ReplyDelete
  7. ape nama taman nih...kat area bando le yekk?

    ReplyDelete
  8. @Yastro
    yg ni tempat laen lagi bkn kat bando nun jauh dari bando.....
    kat playground sunyi Ooooooo seram giler.
    dengor2 tempat nih keras bhantu entah betul ker tak!!

    tapi tetap gak Bie datang hahaha keras kepala sangat....

    ReplyDelete