Malam Isnin Part2 : Town

Next destination kat town. Pi town bukan nak beli barang pun cuma nak tengok event. Because these month adalah event yang sangat ditunggu2 masyarakat for celebrate Kebawah Duli birthday.

Around 7pm dah pun sampai....tak sibuk sangat apatah lagi jalan jem jauh sekali mungkin sebab kitrunk turun malam isnin takpun sebab petengahan bulan that why tak ramai yang turun.

tempat dituju adalah teman. Tempat yang paling disukai untuk lepaking so pelbagai gelagat manusia ditengok. Ada yang tebaek ada juga yang bule buat sakit mata!!


-melilau mata duk carik tempat nak duduk-




-sempat jugak ambik video sekali yang paling best ambik shoot budak2 yang happy giler main kejar2... best kan kalau buleh jadi budak2 balik :P-


-time up! gerak tempat lain pulak-


-yang tak bule blah! sempat hias tau...sampai tak hirau orang yang lalu lalang!!! hahaha ambik kau.....-


-start gerak pi tinjau event yang ada kat situ-

kesimpulanNYA:-
for me kalau di compare these event dengan event2 yang lalu2....
event dulu lebih BETTER!
Dulu lagi meriah giler that why bekali2 turun still the best but now fuhhhhhhh malas nak kata ape...


-besambung-

16 comments:

  1. best jenjalan kan..u so cute suka tengok :)

    ReplyDelete
  2. pehh, berjalan sakat ya.. ifwat duk lepaking kat umah jela ari2.. hahaha

    ReplyDelete
  3. @Rizal
    hihi memang best hilangkan stress hahah

    ReplyDelete
  4. @umar
    pantang tgk cermin sebenarnya hahaha

    ReplyDelete
  5. @ifwat SAHAJA
    iyeker oke nanti kita lepaking ek hihi

    ReplyDelete
  6. wooohoo . nice photo . anda cantik :D

    ReplyDelete
  7. @rara pinkmafia
    hahaha iyela tu....meh sini meh :)

    ReplyDelete
  8. ape eventnya bie? nampak cam tak ramai org jerrr.....??

    ReplyDelete
  9. @Yastro
    event for sultan besday.....
    betul ekk Xramai yang dtg sebab petengahan bulan hehehe sebab tu bie turun tak besesak dengan orang hihihi

    tapi datang pon tak best Ooooo buhsan sangat....

    ReplyDelete