Selamat Berpuasa Bagi Yang Berpuasa, Yang Tak Berpuasa Boleh Makan Lagi



Cehhhhh! tajuk entri panjang bangat hahaha......

Anak bulan Ramadhan tak nampak la pula kat SINI.......sob sob
so esuk tak puasa!! frustnya -___- padahal negara2 lain esuk dah start puasa dah
Kat sini (BRUNEI) hari selasa 2/8/2011 baru start puasa......

so manjakan diri pekena nie


-cheese cake-

yummy...... :)

So yang puasa esok selamat berpuasa!!!

22 comments:

  1. ingatkan sama puasa apapon selamat bpuasa hari selasa nanti

    huhhh cheese cake lapo terus den :P

    ReplyDelete
  2. Lorh Xpose ropenya!Xpe arr Xpayah sedih dah makan cheese cake lagi hehehe

    sedapnya suk bebukak nak cheese gak la

    ReplyDelete
  3. bie suk Xpuasa siap manjakan diri segala kelakar bie nieh

    ReplyDelete
  4. Yeaaahhh...selamat berpuasa jugak Bie...sahur pertama makan ape?:)

    ReplyDelete
  5. selamat menyambut bulan ramadhan jugak. btw cute blog. kalau tak kisah, boleh tak jadi followers saya. pleaseee >.< ini linknya yayqah.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. @Rizal
    tak sama la esuk baru puasa kat sini :)

    ReplyDelete
  7. @HB_Awang
    hahaha lor Xsedih pun hehe

    jom makan cheese cake :)

    ReplyDelete
  8. @wiLLzzoaLLy
    hahaha saja je nanti Xbayang2 plak kan :)

    ReplyDelete
  9. @-LIANA ASIF
    selamat berpuasa juga :)

    ReplyDelete
  10. @Aisumi Chan Kawa'i
    Selamat bpuasa juga sumi :)

    ReplyDelete
  11. @Yastro
    belum tau lagi sahur nanti menu apa hehe

    ReplyDelete
  12. heehee...tak puasa jagan makn depan org kak..heehee...^^
    lama tak makan cheese cake.....

    ReplyDelete
  13. sedeh betul kalo tak dapat posa first day, huhu

    ReplyDelete
  14. @aiman fanboy k-pop
    alah....buleh la mkn depan org sebab kemaren kat sini belum lagi puasa hahaha so arinie baru start puasa 1 ramadhan

    ReplyDelete
  15. @Fathiah Hamim
    betul betul tapi sini baru start puasa arinie kui2....

    ReplyDelete
  16. @ifwat SAHAJA
    selamat puasa juga :)

    ReplyDelete
  17. Aww yummy gilaaaa Cheese cake nie !
    Saya suka gila Cheese cake. Buat sendiri ke??

    ReplyDelete
  18. @twinkeenabilah
    saya pon suka gak.....Xbuat pon beli je :P

    ReplyDelete