Dah Pencen

Bule pakai tak ayat 'PENCEN' bila dah tak aktif befacebook
for me why not ini adalah alasan terbaek berbanding beri alasan panjang lebar.... rite!!

So these words i guna sesiapa yang dok asyik tanya where my fb???

Agak besawang sangat tak di login.....dah macam tak bertuan langsung.
Jiwa tak ngam sangat kat fb sebab itu profile banner fb dah i lucut takde lagi letak kat blog ni dah (Elak dari kena add)
kang jenuh plak kang korang dok tunggu i approve.....yang sebelum2 ini dah beberapa orang add sampai ke hari ini belum i approve lagi!!! OMg!!! *tunggu waktu saja lagi nak i delete my akaun fb*

p/s: Sebab i still setia blogging....

28 comments:

  1. alasan yg munasabah HAHAHAHA

    patut la i tunggu sampai ni Xapprove
    blogging best

    ReplyDelete
  2. sokong 100% lagi seronok main blog

    ReplyDelete
  3. dah pencen rupanya adik akak ni patut arr akak tunggu punya arr lama dik approved uhuhu..

    no hp ada X?saja nak borak kat sms plak hihi

    ReplyDelete
  4. haha. tapi fb lebih mudah nak berhubung berbanding blog ^^

    ReplyDelete
  5. @Rizal
    hahaha jenguk awak tunggu susah Oooo dah i Xminat huhu

    ReplyDelete
  6. @HB_Awang
    bagi yang minat blog memang seronok sangat....

    ReplyDelete
  7. @€ fzh €
    ahahaha tunggu jangan Xtunggu akak :P

    What??no hp??
    Bie Xingat plak no hp Bie berapa ahahaha

    ReplyDelete
  8. @Mior Syabab
    ahahaha mudah memang mudah Mior kalau hati Xngam wat mcmane kan ahahaha

    ReplyDelete
  9. Xbule blah arr dik tau2 xingat please......

    ReplyDelete
  10. nice alasan dear boleh i buat sebegini la hehe

    love u :)

    ReplyDelete
  11. i love blog more than fb... heheeee...
    gud2

    ReplyDelete
  12. good idea ;)
    sy pon dh lama xlogin uhuhu serupa la kita

    ReplyDelete
  13. pencen eh? tp x dpt EPF...haha

    ReplyDelete
  14. Yas "kurang aktif" jerr...fb tmpt yas nak tau info kengkawan terutamanya yg same mase sekolah dulu2 ...lom terpikior nk delete lagi...

    ReplyDelete
  15. @€ fzh €
    Hahahaha apa2 la.... betul tak ingat :P
    oke2 i sent to ur email!! takkan letak no hp kat sini kot

    ReplyDelete
  16. @wiLLzzoaLLy
    silakan dicuba...haha

    love u too :)

    ReplyDelete
  17. @€€..lagak sempoi..€€
    really....sy blom lgi bakal nak delete!!

    ReplyDelete
  18. @indra hafiz
    memang serupa sangat....

    ReplyDelete
  19. @ekmal
    tu la tak dapat EPF hahaha kecian kan....

    ReplyDelete
  20. @Yastro
    wahhhhh elok la...
    kengkawan bie je takde info hahaha

    ReplyDelete
  21. tula, rase mcm xnk fb dh tp bnyk bende kne connect kt sane..hehe..
    xpe sis, janji blog still update :)

    ReplyDelete
  22. @::siti norbaiti::
    betul ek makin menjadi2 plak nak diconnect so blh bek fokus kat blog je hehe :)

    ReplyDelete
  23. Salam;
    akupun.jarang buka fb sekarang..seronok layang blog baru aku..

    ReplyDelete
  24. hehe.. good!
    CL dah lama buang baner FB kat blog...rasa cm mnyemak ja.. hehe

    ReplyDelete
  25. @yusuf Laili
    waalaikumsalam...
    tu la lagi best layan blog berbanding Fb.Kekadang sampai taktau orang tu sape.

    ReplyDelete
  26. @Colourful life
    yup....menyemak sangat beratkan blog je :)

    ReplyDelete