Leo Coming..... August 19 My Birthday



Leo dah mari!! Tak sabar plak tunggu my birthday..... (terlebih semangat sangat nak birthday)

#now tengah fikir hadiah birthday plak T__T
Dah tukar konsep plak myparents owez birthday present yang lepas2 tak perlu nak fikir bagai depan mata dah ada..... but kali nie suruh fikir plak nak hadiah apa??
~dah terlebih green light sangat parents aku nie agaknya~

-yang dok fikir ni wat aku malas sangat -

63 comments:

  1. yahooooooo happy besday dear lovely.

    malas pikir ek bek abg yang pikir beb2 hadiah abg nak nie hahahaha

    ReplyDelete
  2. best kann dapat parents yg openmindded like it :)

    ReplyDelete
  3. happy birthday to u
    happy birthday to u

    seronoknya besday tym pose hehe ala fikir je.
    kalo Xsy je..sy nk hdiah sgt dah nie hahaha

    ReplyDelete
  4. toh yg best parents mcmtuh kalo akak suka sangat mesti akak siap wat list pjg hahaha

    dik minta belikan tiket flight lgi bagus..... hehehe

    ReplyDelete
  5. alangkah bagusnya kalau saya jdi anak ur parent mesti meriah kehidupan semua ada cakap je dah dapat!!!

    parents sya aduiii nak minta beli banyak cakap lak.
    bie duk minta iphone la :)

    ReplyDelete
  6. happy birthday dear :)
    wishes u all the best...

    ReplyDelete
  7. hpi besday ;)
    nak hadiah nak hadiah...ps3 pls hihi

    ReplyDelete
  8. haha, happy burfday! haha..=p
    btw baru tau pasal yg bila follow org tu, blh letak link. lps baca ur post yg bawah tu. but somehow when i click buttom more options tu, xde pun add link? izit means mine dh siap2 ada link? i followed urs, so blh tlg tgk tak kalau ada link utk follow blk? hahahaaha..serius ni. nak tau jeh. =p

    ReplyDelete
  9. huhuhu nk wish cup2 la..

    apy bufday yaaa

    ReplyDelete
  10. happy birthday dear
    semoga mendapat kerahmatan dan berjaya dlm bidang bisnis dan designer.

    ReplyDelete
  11. selamat ari jadi bie...sentiasa cute selalu :)

    ReplyDelete
  12. selamat ulang tahun.
    nie mesti ada birthday warming hehe

    ReplyDelete
  13. dear happy birthday!!sambut birthday katne plak nie??taun lepas kat hotel empire kan :)

    ReplyDelete
  14. dah besday dah ropenya hehe happy besday dik.
    nak mintak hadiah apa pulak ni dik?jn fikir lama2 hehe

    ReplyDelete
  15. selamat hri jadi :)
    tak jmput kitrunk for ur celebrate ker?

    ReplyDelete
  16. selamat ulangtahun bie :)
    bie minta present kat urparent manyak2 hehe

    ReplyDelete
  17. besday girl la.bie Xpayah pkr bie kasi kat aku je hadiah tu

    HAHAHAH.....

    ReplyDelete
  18. dik tgl bebrpa minit je lagi nak 19ogos....

    birthday warming sat........

    dik ada masa nak wat tak tolong designkan akak cardigans!!!!plssss

    ReplyDelete
  19. slmt hri lahir semoga dipanjagkan umur and sukses selalu

    ReplyDelete
  20. semoga memperoleh kejayaan berlibat kali ganda
    and
    ur career dear

    ReplyDelete
  21. happy birthday bie

    happy selalu and jn suka menyekat org Hahahaha

    ReplyDelete
  22. dah besar dah ko bie hehe jn lupa jemput sy nak ikut sambut besday awak laa

    tapi tiket flight awak bayarkan hehe kan awak kayo bule la beramal sket hihi

    ReplyDelete
  23. @Rizal
    TQ dear..iye arr tu takde maknanya Hahaha
    alhamdulilah serunuk dpt parents sebegini :)

    ReplyDelete
  24. @HB_Awang
    TQ TQ :)
    mmg best buln pose besday!!! iye arr nak hadiah aje aku taktau nak minta apa...blind otak terussss

    ReplyDelete
  25. @€ fzh €
    cehhh akak kalau pasal hadiah laju sakan weyyy siap list pjg segala
    tiket flight??Hmmm oke gak tapi masanie sibuk la xdapat nak cuti2 laaa...belambak2 keje blm siap uhuhu

    ReplyDelete
  26. @wiLLzzoaLLy
    hishhhh tak elok la kata mcmtuh apapon tu parents kita wluapapon layanan durank!!
    awak arr bljar2 ambil hati parents awak tu

    iphone bie dah ada dah.tgh pki la nie

    ReplyDelete
  27. @umar
    Tq...hahaha tetibe awak plak nak minta hadiah sape besday nie ek??hahaha

    nak ps3 pls dtg brunei ada arr myparents beri nanti :P

    ReplyDelete
  28. @hafiz
    TQ :P
    kalo dah Xde its means link awak dah siap ada dah Xpayah buat lagi...

    ReplyDelete
  29. @pure Mahabbah Fillah
    hahaha ada je cup2
    Tq... :)

    ReplyDelete
  30. @mildot
    semestinya ada nie tgh makan nasi ayam penyet :)

    ReplyDelete
  31. @DOTTY LEE
    tahun nie sambut kat gadong je...
    yup taun lepas kat empire

    ReplyDelete
  32. @kawaii
    TQ
    ah??dtg la tapi tiket flight sendiri bayar la.. hahaha

    ReplyDelete
  33. @ll zambry Sham ll
    Tq
    ahahaha dah lebih sangat nak minta banyak2 dah mcm kikis harta la plak :)

    ReplyDelete
  34. aida
    Tq...
    kak lepas raya baru bie free kak
    nie dah tak larat nak buat dah kak.

    ReplyDelete
  35. @muhyiddin
    Xmenyekat tu yg Xbest :)
    Tq

    ReplyDelete
  36. @zacky ricky
    ambik ko nak free...takde maknanya beli sendiri la haha

    ReplyDelete
  37. selamat hari jadi bie :) bie tak perlu pikir mesti urparent kasi punya hehe

    ReplyDelete
  38. yuhuu selamat ari jdi bie

    ...wishes u all the best and long life amin...

    ReplyDelete
  39. hehe makin kena pk makin susah kan sis.

    happy birthday! (:

    ReplyDelete
  40. Selamat Hari Jadi dan semoga panjang umur dibawah lindungan dan rahmatNYA....

    semoga sentiasa sihat dan sejahtera selalu .....

    ReplyDelete
  41. wow, happy birthday ya bie! hehe.. mintak la tiket bercuti ke Malaysia :D :D

    ReplyDelete
  42. @shamir
    tq....semestinya sebab tu malas nak pikir sangat ahahak

    ReplyDelete
  43. @Fathiah Hamim
    tu arr susah sangat fuhhhh
    Tq FA

    ReplyDelete
  44. @ifwat SAHAJA
    good idea hehehe bule shopping kat sana wowwwww suka2 Hahaha

    ReplyDelete
  45. Belated happy birthday Bie, aku jlan2 je sni klw u online pls add pon di blog awk kan? Singgah jap tengok apa2 ade. Ramadhan Kareem

    ReplyDelete