Celebrate Birthday Lewat 3 Hari

Sambutan besday mama tahun ini agak terlewat sikit tak seperti tahun-tahun yang lepas tak pernah lewat sekalipun disebabkan ngan kesibukan justeru itu terpaksa ditangguh buat seketika ianya cuma lewat 3hari baru celebrate her besday dah belated sangat tapi dah kira oke juga lah kerana tak sampai beminggu-minggu.

Kebetulan mama nak celebrate dia kat gerai hrmmmm nak juga nak felling macam kat KK ( Dah rindu sangat agaknya mama aku ni dengan Kota Kinabalu) nak kelainan sungguh kitrunk turutkan juga....

Banyak-banyak gerai yang ada berkenan dengan gerai nie...
Pilih je ikan-ikan yang ada kat situ....!!



Ini adalah diantara hidangan yang dipesan...













#yang paling best makan kat gerai selesai je makan boleh lepak lama sikit berbanding kat restaurant nak lepak lama2 agak2 ar.....

12 comments:

  1. Halamak...baru je tanya siang tadi..tup..tup dah keluor malam nih....pehhh Terbaik...ketam ada,ikan ada...udang ada...puas ati ni Bie...:)

    ReplyDelete
  2. @Yastro
    puas hati gak la Yas...sampai tak dok peduli orang sebelah menyebalah hahaha...
    makan punya pasal :)

    ReplyDelete
  3. @Lea Isnawi
    kek?? Takde pasal mama Xnak kek2 nie uhuhuh so kitrunk ikut je

    ReplyDelete
  4. semua ada sedapnya terasa lapar giler!!

    ReplyDelete
  5. @Rizal
    kalo dah lapar semuanya sedap2... :)

    ReplyDelete
  6. adoi la.seyes lemah gambar2 makanan ni.pagi2 lg dah terliur dibuatnya....

    ReplyDelete
  7. @aReLaN
    biasa arr lebih2 lgi perut masih kosong yummy... :)

    ReplyDelete
  8. paling menikam jiwa! KETAM....

    huhuhuhuuu....

    terliur kawan di sini...

    ReplyDelete
  9. @IxoR@
    hahaha la feveret la nie...mmg menikam kalbu yummmy.... :)

    ReplyDelete
  10. http://wanwidget.com/
    sedap la plak tgk makanan

    ReplyDelete
  11. @Wan85
    :) tgk makanan semuanya sedap

    ReplyDelete