Now


Keadaan sekarang rasa nak tecabut tulang bagai...
bila dah busy belog terpaksa ditinggalkan buat seketika tapi tak la sampai besawang.

Keep blogging......
enjoy blogging......

24 comments:

  1. maaf... kite pun busy... melawat teman2 blogger bila ada masa terluang.... tapi update tetap update... hehehe....

    =)

    ReplyDelete
  2. same here..
    tak cukup tangan nak buat kerja.
    huhu :)

    ReplyDelete
  3. patut lama Xupdate busy2 mesti manyak masyuk hehe

    ReplyDelete
  4. jn lama2 sgt busy toh nanti besawang belog tak update uhuhu

    ReplyDelete
  5. geranti sibuk sangat dah tulang pun rasa nak tercabut hahahaha

    chaiyo bie

    ReplyDelete
  6. pls update bila dah tak sibuk nanti :)

    ReplyDelete
  7. @IxoR@
    hebat la awak ixora sibuk2 sempat juga update!
    Saya plak makin kurang update uhuhu

    ReplyDelete
  8. @cik nurul
    tuh arr tak cukup tangan perlu buat itu ini uhuhu

    ReplyDelete
  9. @N A T A S Y A ツ
    busy design belum siap2 lagi :(

    ReplyDelete
  10. @Rizal
    no komen ahahah tetibe say no komen :P

    ReplyDelete
  11. @HB_Awang
    insyaALLAH tak besawang kot.kalo besawang pls baca entri yang lepas2 hahaha

    ReplyDelete
  12. @wiLLzzoaLLy
    nasib baik RASA jer...kalo betul tercabut mampuss aku

    ReplyDelete
  13. mesti bertimbun kerja nih...tu yg dok busy tu...tp x pe, busy lagi masyuk dr blogging Bie...hehehe

    ReplyDelete
  14. @Yastro
    betimbun gak Yas....design belum siap2 lagi uhuhu

    nak reka design satu hal lagi tetibe je otak blur

    ReplyDelete
  15. betul tu sis....
    belog jangan tinggal kan..at least ada jgk yang berkunjung walapun tak meriah... tak gitu...

    ReplyDelete
  16. Salam Sis,

    harap2 tak lah sempat tercabut tulang before you can state "not busy" status..hehe

    Take care.

    :-)

    ReplyDelete
  17. @Nizam
    Tu arr insyaALLAH belog Xditinggalkan :)

    ReplyDelete
  18. @Cheqna
    walaikumsalam sis
    hahaha kalau tercabut alamak tak belog terus ahahahah

    ReplyDelete
  19. Minum susu banyak2 so that tulang kuat..(jgn badan terbulat sudah..hehe..)

    gigi tulang jugak kan? tercabut gigi okay lagi nak berbelog, n senyum pun manis, malu2 gitu..:-))))

    ReplyDelete
  20. @cheqna
    hmmmm taktau gigi temasuk dlm golongan tulang ahahahah

    itu kalo badan bulat kena senam banyak2 uhuhuhu

    ReplyDelete
  21. "@Yastro
    betimbun gak Yas....design belum siap2 lagi uhuhu

    nak reka design satu hal lagi tetibe je otak blur"
    @Bie...
    Tak pe la..utamakan kerja dulu Bie..yas pun sesambil kerja ni...(kt opis lagi):(

    ReplyDelete
  22. @Yastro
    la kat opis lagi...oke sama2 keje hehehe

    ReplyDelete