Gaya Tidur Paling Best






24 comments:

  1. hahahahaha...macam2 dorg neh :D

    ReplyDelete
  2. Salam;
    Ngantuk sangatlah tu..gbr yang terakhir paling bahaya tidur kat atas jalan pulak.

    ReplyDelete
  3. Alahai gamba budak tu...kat toilet pun leh titun gakk...ngantuk amat sgt la tuhh..:)

    ReplyDelete
  4. @CTK
    hahaha dah ngantuk bedal je Xkisah katne ahahaha

    ReplyDelete
  5. @yusuflaili
    waalaikumsalam...
    sebab letih jenjalan kot...tidur pun kat atas jalan je :)

    ReplyDelete
  6. @Yastro
    ahahaha tuh arr budak2 takpe comel je durank wat macmtuh jangan kita2 plak yang buat haru-biru kena leter ahahaha :)

    ReplyDelete
  7. ske hati je diorang tdo..haha

    ReplyDelete
  8. @ekmal
    hahaha letih sangat dah....:)

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. hehehe..these photos make me laugh..oops...tapi kesian pun ada.

    :-)

    ReplyDelete
  11. @rashid nayan
    iyeker hahaha gaya sakan awak tito mcmtuh...

    ReplyDelete
  12. Bie...lama they all tido ek?..hehehe..

    sorry, tak boleh nak tinggal msg dlm s/box.

    anyway, have a great weekend!

    :-)

    ReplyDelete
  13. tiap2 mlm CK wat gaya bebas time tido hehehe..^^,

    ReplyDelete
  14. ini gaya tido takkan bangun lagi ni huhu :)

    ReplyDelete
  15. @Kotak Mancis / S_Basri
    dah lebih teruk sangat dah :)

    ReplyDelete
  16. @Cheqna
    dah lebih lama sangat2 hahaha nanti bule la try mcmnie :)

    ReplyDelete
  17. @cik Kartun
    la iyeker ahahaha.....mesti best kan :P

    ReplyDelete
  18. Bie...bape ye rega petrol kat Brunei...denga2 citer murah?? Betul ke?

    ReplyDelete
  19. @Yastro
    pasal rega Xtau plak berapa hehehe sbb Bie Xambil tau pasal rega petrol kihkihkih....
    Bie beli main bedal je dok kasi penuh je ahahaha...

    kalo nak penuh dlm last mahal $15 je... :)

    ReplyDelete