Memperbaharui i/c Yang Dah Lapok

Untuk memperbaharui i/c perlu menunggu beberapa tahun bukan satu waktu yang singkat untuk dinanti. Walaupun agak menyampah! kekadang rasa nak gelak bila tengok balik rupa diri sendiri dah seperti takde perasaan langsung ~Hahahaaahaa~..

Now, tukar i/c yang baru so lets go to imigration...

around 6am aku dah sampai tercegat walaupun waktu pejabat buka 7.30am datang awal takpe takde lah kelam kabut. kena displinkan diri!!


goodbye....dah tiba saatnya tukar yang baru. Dah lapok sangat dah i/c aku. Rupa dulu kala zaman budak2 ribena rasa nak gelak pulak!! Apa kehel rupa macamtuh.. :P

Bulan11 baru siap dekat sebulan juga lah. However, layanan kat sana best giler dah ada perbaharuan tak macam dulu. Sebab itu 8am turn i dah siap dah.

Yang ni sering belaku, 7.30am dah waktu start kerja TAPI pekerja baru nak turun kerja adusssss padahal dah dekat jam 8.15am selamba badak sangat durang buat macamnie. Pastu macam2 alasan diberi sebab lambat datang kerja......




Time untuk sarapan... pagi2 dah makan ayam penyet!!

22 comments:

  1. hahahaha dah lapok sgt dah sampai dakwat byk yg tanggal2 HAHA

    sarapan pagi2 dasat wowww

    ReplyDelete
  2. comel la gambar dia kat i/c. ;)

    *dia suka letak gambar makanan. buat orang lapar je. hahaha

    ReplyDelete
  3. First time tgk ic org Brunei...warna kuning tuu...ngam ngan kaler bendera Brunei...
    Klau pepagi Yas jrg makan...cukup dlu la ngan air milo dan air nescafe o...hehehe

    ReplyDelete
  4. @Rizal
    tu la pasal sampai hilang2 dakwat lagi tau.
    memang dasat hehe

    ReplyDelete
  5. @cik nurul
    tak comel pun manis je Hahaha perasan kuikui..
    tu arr saja je letak gambar makanan :P

    ReplyDelete
  6. @Yastro
    oh iyeker Bie pun mcmtuh gak tapi bila dah jalan kuar rumah perut mengada2 nak makan bagai :)

    ReplyDelete
  7. @cindhadahniea
    bila nak tukar?lama lagi ker nak tuka

    ReplyDelete
  8. pergh, tak penah makan ayam penyet tu..hehe

    ReplyDelete
  9. @::budak::
    nanti boleh la cuba...hehhe :)

    ReplyDelete
  10. nampak makanan, sedapnye
    nak sikit

    ReplyDelete
  11. nyam nyam sedap nasi ayam penyet

    ReplyDelete
  12. @sis92
    sikit je takleh banyak2 hahaha

    ReplyDelete
  13. haha betul la tu,manis :P

    dulu nak sangat ada kwn dr brunei. now dh jumpa dh. hehe :)

    keep in touch ye dear!

    ReplyDelete
  14. wah ic kaler kuning!
    aku malas lg nk tukar ic pasal malas nak bangun awal pastu kena berator panjang. harharhar T^T

    ReplyDelete
  15. fuyoo ! sedapnyee ayam penyettt .. lama x makannn xD

    ReplyDelete
  16. @cik nurul
    oh iye ker....hehehe
    keep in touch dear :)

    ReplyDelete
  17. @RedVixen
    hahahaha patut arr...sy pun mcmtuh gak malas gak nak bangun pagi2 tuh pun terpaksa Hahahah

    ReplyDelete
  18. @C i k P i p i T e m b a m
    pasni bule arr makan hehe

    ReplyDelete
  19. wah.awl gilew..ct pon xtukar ic lagi..hehehe


    p/s : owh, tu ke aym penyek..baru kenal.heheheh

    ReplyDelete
  20. @CTK
    bila nak tukar? yup tuh arr ayam penyet hehe

    ReplyDelete