Mama Bapa Happy Anniversary

23 comments:

  1. selamat ulang taun perkahwinan buat mama dan bapa adik
    dah 30taun dah lama betahan moga bekekalan
    amin

    memang sweet couple

    ReplyDelete
  2. hepi anniversary to parents cik bieaz kita!!!moga berkekalan hingga ke akhirnya.

    ReplyDelete
  3. Selamat Menyambut Ulangtahun Perkahwinan ke 30 buat mama dan papa Bie....semoga terus kekal bahagia sehingga keakhir hayat

    ReplyDelete
  4. happy anniversary pakcik n makcik. :)

    ReplyDelete
  5. happy anniversary pakcik n makcik. :)

    ReplyDelete
  6. selamat ulang tahun untuk ur parent

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah..happy anniversary to your parents..semoga sentiasa bahagia bersama sehingga ke akhir hayat, dalam rahmat Allah SWT..amiin.

    :-)

    ReplyDelete
  8. Pas ni kompom dok tgu buat majelis makan2 lak nih...kan Bie? Hehehe...:P

    Last entry...
    Peraduan Kraftangan Dan Aku

    ReplyDelete
  9. Sis,

    my comment didnt get thru or i tak publish?..hehe..anyway..didoakan that ur parents berbahagia bersama selalu di dunia dan akhirat, sentiasa dirahmati Allah SWT..amiin.

    :-)

    ReplyDelete
  10. @yastro
    betul2....dpt teka sangatlah Yas hehe semalam dah celebrate tapi yang hampehnya kamera ketinggalan kat rumah!!

    ReplyDelete
  11. @Cheqna
    dah ada dah u publish...
    cuma belum Bie approve pasal semalam Bie tak online hehehe

    apapon TQ2 hehehe

    ReplyDelete
  12. salam kenal buat semuanya nih saya pemula baru belajar blog

    ReplyDelete
  13. biez let me know about u thanks,

    ReplyDelete