Result Hassanal Bolkiah Trophy Brunei 3 Vs Malaysia 0

Semalam pertama kali aku turun tengok for Hassanal Bolkiah Trophy. Around 6.35pm, dah sampai dah kat stadium taim tuh still lenggang so terus je pulun masuk dalam stadium.
Duduk paling atas sekali....


masih banyak yang kosong cuma beberapa orang je yang dah masuk








around 9.50pm dah cabut keluar dari stadium niat nak elak sesak bila dah sampai kat paking kereta hampeh tak dapat keluar!!!! -banggang terus-
melampau betul patut ker durang letak kereta kat jalan keluar utama block abisss pehhhh
(walaupun nak tengok bola agak2lah pikir juga kepentingan orang lain takkan sampai block jalan utama)
mana orang lain tak hangin dekat 45minit duk tunggu orang punya kereta tuh....Bila dah sampai dia buat pulak muka tak besalah tunjuk terror bagai...

16 comments:

  1. malaysia kalah???adoiyaii..memang bengang la ngan driver2 kat malaysia ni.sume ikut kepala sendri je.eeeiii..geram betul

    ReplyDelete
  2. tingginya korang duduk
    happy sakan lelaki tu hahaha

    ReplyDelete
  3. Bola ke nih? Masa bila lak team Malaysia main...x dengo ape2 berita pun Bie? Kalah lak tuu.....Trophy Hassanal Bolkiah??

    ReplyDelete
  4. salam;
    bila gi stadium memang selalu kena cam tu...sbb tu kadang2 bagus tengok kat tv je kalau ada siaran langsung.

    ReplyDelete
  5. @HB_Awang
    haha selalu duduk kat bawah tu pasal nak duduk atas sekali. lenguh kaki naik tangga hahaha

    ReplyDelete
  6. @Yas y
    nie for belia Yas....tu yang frust giler sebab bie sokong team malaysia sobsob.
    trophy tu anjuran dari sultan brunei yang adakan.

    ReplyDelete
  7. @yusuflaili(Goku)
    kumsalam..
    nie pun saja nak tgk live
    tu lah durang pulak yang over lebih..

    ReplyDelete
  8. Aikk...pasal lak Bie support Mesia??Pelik gak nih....

    ReplyDelete
  9. wahhh ramai nye yg menonton , seronok dpt tgk bola live ngan family

    ReplyDelete
  10. @Yas y
    sebab Bie Xkonfident sgt Brunei menang malam tu sbbtu duk sokong mesia..alih2 mesia pulak kalah

    ReplyDelete
  11. @Mishter Izwän
    seronok sangat...taim nie ambil peluang ngan family hehe

    ReplyDelete
  12. Dah tau dah...team Malaysia tu team Harimau Muda B...jadi perfomance derang mmg agak kantoi sikit laa....hehehe

    ReplyDelete
  13. ni temankan ur parents pergi tengok bola lah ye?..hehe..

    :-)

    ReplyDelete
  14. @Cheqna
    macamtue lah gi pon parents kaki bola hehehe

    ReplyDelete