Sukan Underwater




sukan paling awesome selain berenang pasnie kena try buat macamnie...!! -_____-

18 comments:

  1. wah underwater pom ade game laaaa..
    syok ni..

    ReplyDelete
  2. wahhh, bestnye... :)
    kat mana ni? brunei ek?

    ReplyDelete
  3. Hehehe...memacam la idea mat salleh nih...yg bukan2 pun abes diterjahnya....

    ReplyDelete
  4. Nak berenang pun tak pandai, ni pulak nak bersukan..hehehe

    :-)

    ReplyDelete
  5. @cik nurul
    tu arr best tu pun yang pandai berenang je yg xpandai hampeh tengok je hahaha

    Xek kat ngri omputeh :)

    ReplyDelete
  6. @Yas y
    idea durang susah nak dijangka mcm2 durang pulun

    ReplyDelete
  7. @Cheqna
    tahu xpe yg xpandai duduk tengok je ahahaha

    ReplyDelete
  8. Rasanya yg paling mencabar berbasikal dalam air tuu...dh la penat...nk kena kontrol basikal lakkk....hehehe

    ReplyDelete
  9. haha..kretip.. nk buat la sekali..
    tp rasenya kalau siswi buat.. masuk2 laut.. kalau timbul pun yg da biru lebam..haha

    ReplyDelete
  10. mcm2 sekarang. i would like to ride bicycle in the water too! nampak best.

    ReplyDelete
  11. tengok and ambik gambar..hehehe

    ReplyDelete
  12. ni sukan dlm mimpi nih . hahaha. btw nice . . .

    lme tak jenguk biez . sehat tak ni . .

    ReplyDelete
  13. @Yas y
    hehe tu pon susah gak kot nak kasi basikal tu nak gerak...

    ReplyDelete
  14. @cinta siswi
    hahaha kalu dah biru lebam takyah lah buat duk tengok pun oke ape hehee

    ReplyDelete
  15. @FIFIEY LYCHEE MARATION
    nak tunjuk kelainan kononnya...nanti u try oke hehe

    ReplyDelete
  16. @Cheqna
    oke sangat siap ambik gambar bagai ahahaha...

    ReplyDelete
  17. @Mishter Izwän
    tau xpe dlm mimpi je bole hehehe

    baru sembuh demam :(

    ReplyDelete