Oil And Gas @Kb

Oil and gas cuma kat kb satu2nya. So memang tak hairan bila sampai sana ramai orang luar terutamanya omputeh yang duk keje and menetap kat kb.







nak tengok tak susah semuanya depan mata kat tepi2 jalan je..
so senang bagi sesesiapa yang nak datang tengok sendiri


nie pulak "nodding donkey" pengepam minyak
diantara kediaman BSP (Brunei Shell Petroleum)



-kazen belah mama je ada yang keje BSP-

p/s: sowi akhir2 ni aku slow sket blogging sebab aku sambung belajar lagi pasaltu lambat sket update... apapon aku tetap update walaupon cite dah basi!!

12 comments:

  1. Hoho tak pernah lagi jejak sana.

    ReplyDelete
  2. Satu2nya? Maksud Bie kompeni minyak lain takde la yerr kt Brunei nih...untung banyak Shell mcm tu ehh...

    ReplyDelete
  3. cmtu rupanya... x panah tahu.. hai BIe.. wah!! dah lama x siggah sini... oh.. bie dah sambung belajr kat ne?? dah jadi geng CL la.. jadi student... kikiki

    ReplyDelete
  4. sy tringin nk keje kat oil n gas . tp mcm susah jerk nk dpt an . . tp kalau dpt . syukur Alhamdulillah

    ReplyDelete
  5. Rasa lama dh tak ziarah Bie....hehehe

    ReplyDelete
  6. @Yas y
    yup itu je Yas...takde kompeni lain :)

    ReplyDelete
  7. @Colourful life
    yehhh kaita geng la CL jadi student balik...belajar jadi cikgu ugama pulak

    ReplyDelete
  8. @Mishter Izwän
    manatau satu hari nanti...tapi kena ada subjek science :)

    ReplyDelete
  9. @Yas y
    Bie pon sama..baru on balik blogging tapi slow sikit...hihi

    pasni bie plak terjah Yas :)

    ReplyDelete