Entry Bulan Lepas WALAUPON

Puh puh kesat habuk sat.... Menghilang melampau aku ngan blogging sibuk menyambung belajar terabai terus blog terusss...

Nie entry betul2 dah basi melampau...apa2 ajelah!! (nak gak sambung #walaupon -___-)
Lepas balik dari loji minyak entah betul ker kena sebut loji hentam jelah aku bab2 menda nie memang fail hahaha....


Singgah pulak kat tempat nie. Pestaim aku singgah so tak hairanlah sikit jakun...


jakun jakun hampeh nama tempat nie pon langsung aku taktau!!PehHhH nampak sangat tak khatam negara sendiri...



totally, kire bolehlah walapon sesetengah view


tak cantik!! Besampah!!

-lastly, pls jaga kebersihan #tetibe-

6 comments:

  1. haha.. nmpak cm best je tuk release tension

    ReplyDelete
  2. Lama tul Nyepi Bie...hehehe, basi pun basi laa...pe de hal...:)

    ReplyDelete
  3. erh, lme la tak jenguk blog ni. rupenye owner blog ni pun bz gak yer.?

    mcm tak de org dtg pun kat sini. kalau ade, msti tmpat ni tak bersepah kan . hehehe

    ReplyDelete
  4. @Mishter Izwän
    yup bz sgt2 sbb tue xaktif update hehe

    tu arr hehe

    ReplyDelete