Dinner Time Ngan....

Malam isnin kuar makan ngan family so spend masa ngan durang..


walaupun aku kurang selesa sket tahap kesihatan down sebab gastrik! Dahlah dekat2 nak puasa ngada plak gastrik huhhh -_____-

beloved pa dan adik (tetibe je dia wat macamtue.. motif !?)
beloved ma
taim dinner,
takde selera langsung nak makan....seksa giler nak tahan menda gastrik nie!! nak tak nak kena gak order selamba badak je aku order takde perasaan langsung...

sampai yang dipesan...
arrrggaHhhh......nasinya plak kuat sangat rasa planta ntah berapa tan durang bubuh!! aduiiiii~~ kembang perut..anak tekak bagai.. tak lalu nak makan -_____-
selesai dinner, dah tak larat nak gi jenjalan ngan tengok orang bagai. terus balik rumah. Giveup!!

8 comments:

  1. gastrik mmg sakit woooo..
    take care ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. sakit sgt2.....susah sgt nak nafas huhhh

      TQ :)

      Delete
  2. Waaa....dinner laie....nampak cm sedap dh nasik tu tp penuh planta ekkk....hehehe komplen la kt tokey kedai tu bie....

    ReplyDelete
    Replies
    1. durang je komplen...bie jadi budak baik xnak komplen ahahaha (nasib sakit gastrik) kalau x dah awal2 dah komplen kuikui

      Delete
  3. comel! siswi suka skirt gitu.. tp mahal la plak..hohooh

    selamat berpuasa dear.. :)

    ReplyDelete
  4. Selamat berpuasa utk hari yg ke-5
    nsi tuh nmpak macam sedap, biez tak hbis erh.?meh bg sikit

    ReplyDelete