Random Bulan July

Malas post tak pasal2 telajak ke bulan8 hambik kauuu kelam kabut OOooo...

Last posted, aku kena gastrik so iye2 sangat paklang and his wife suruh minum menda nie
 

coz his wife minum gastrik beliau sembuh!!!Biar betullll......sori tak berani aku #dahlah iman tak banyak kang tak pasal2 mati tekejut minum ngan begas segala... 

So ke guardian try yang nie plak konon sesuai sangat..

sesetengah orang je sesuai...... Not me!?
nak xnak kena gi klinik private..#my peveret clinic 



Last day gi plak kat hospital Ripas dermatology sebab dulu kena pimples but now dah oke so tak perlu gi dermatology!!! Happy gilerrrrrr......



Puasa tahun nie awallah pulakkk so bila dah ramadhan sorang2 sibuk duk prepare untuk bebukak. Kekadang nafsu terlebih tak habis makan membazirrrrrr. Sepanjang ramadhan still bebukak kat rumah takde planning bukak kat luar....Yang paling sibuk kat dapur setentunya  mama, aku cuma tolong sikit2 hehe :P

nasi briyani

ayamMas drumet

dessert

8 comments:

  1. waaa....petua baru tuu, tp takut juga gastrik minum air 7up tu...takut kang lg 8x ganda kena gastrik...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu arr macam2 petua durang duk suruh....Pehhhh!!!
      Hahaha

      Delete
  2. sian dia..gastrik eh? pe2 pn slmt bpuasa..btw dtg melawat awk kt sini..dh lama x blogwalk sini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ ikhmal.....saya pon dah lama Xlawat awak hehe :)

      Delete
  3. so cam ner, da baik lom gastrik nye.?
    sedap tul tgk juadah tuh . ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah sembuh dah....
      biasa puasa semua tengok sedap je ahaha

      Delete
  4. org ckp gaviscon xelok utk perut kita..huuu..

    #salah tgk time tghari.. ohmakkk.. menguji keimanan..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul sangat2 memang ada Xelok..makin ngada plak sakit dia datang uhuhu

      hahahaha kantoiiii tghari tgk.....

      Delete