Raya Ke6 Plus Fever

Pagi sabtu raya ke6 waktu yang terluang sangat2 untuk ziarah kubur taim2 raya nie...
Sebelum nie dah ziarah tapi taim puasa so suasana memang tak samalahkan..Iyelah sepanjang nie takde masa sangat sebab bapa kerja rasa tak best plak kalau bapa tak ada sama so kenalah gak tunggu turn waktu bapa tak kerja..
(seorang xada konfom xpi oHhhhh sejiwa 1famili hahaha...)

So seperti biasa ziarah kubur yang jauh dulu iaitu kubur atok baru patah balik kubur yang dekat iaitu kubur nenek ngan abang.

Sampai kat kubur baca surah Yassin dan Tahlil... Bapa??!! tak dapat wehhhh suara dia tersekat2 susah oHhhh nak kuar baru sembuh demam!! Tetibe je bapa nie demam hishhh hishhh..




Aku with mama :)

Adik aku dia memang suka sangat duduk kat depan!!! 
Duduk kat belakang macam2 alasan dia 'sakit kepalalah..'  nak muntahlah...' kekadang sampai tak masuk akal langsung 'takleh tengok depan...' (yo yoh sangat alasan dia) ragam mengalahkan pompuan!!
Sebetul2nya pasal dia taksub sangat duduk depan......

"

"

"

"

"

"

"

""""
nielah kerje dia kuatkan vol radio n dancessss.......

Perangai dia memang tak pernah lekang sampaikan kereta ada kat sebelah dia wat tak kesahhhh weyyyyy...... 
hairan muka orang tuhhh...hahaha kot2 belum pernah tengok perangai macamtue terlebih sangat
OMG!! wat cn i say!!! adik aku hahahhaha....aku senyum je kat orang tu...

yang tak boleh blah....baru nak kuar pekarangan kubur tetibe plak dia jadi 'sotong' hahahahah dengan bawak bakul macamtuh segala. Mabuk sangat dah budak nie!!! 
mama bapa cuma geleng kepala tengok kitrunk hahahaha~~~ sana sini nak wat riuh.... :P


Lepas dari kubur singgah makan sebelum pi rumah adik-beradik mama bapa plak (semalaman durang duk sibuk msg kat hp mama bapa suruh singgah kat rumah durang....!!
Hp aku?! sampai kesudah durang tunggu tak balas2 pasal hp aku duk silent kan hihi... Hp adik aku plak dia switch off sibuk main ps3 dia...)





Selang 4hari aku plak kena demam......dekat 38.5C suhu badan aku fuhhhh

Xpasal2 kena telan ubat hmmmmmm

4 comments:

  1. hai awak... selamat hari raya ! :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. teruk lah gak....dekat 3minggu lebih demam sobsob :(
      nie dah oke dah :)

      Delete