Bru - Miri

Trend masa kini beli barang secara online sampai aku sendiri terjerbak sekali. Gilor xbest so xperlu kuar masuk mall bagai iyelah masuk mall pun dah tentu xada xpasal2 beli menda lain...!! Bila dah ada kat online  semua menda jadi mudah..Seriously aku plak addicted melampau

Beli menda tuh kat agen Miri so planning awal nak hantar guna pos laju pastu xjadi plak iyelah pos mesia memang xada masalah cepat je sampai yang hampehnya bila dah kat pos sini yang ting tong sangat2 lambat sangat sampai ohHHhhh...lagi paling hampeh barang xsampai2 pehhhh.....
::banyak kali dah dengar pos sini lewat sampai kekadang xsampai2 - my bff penah kena haru biru dibuatnya dahlah jenuh tunggu - cian bff aku -___-:: (better guna DHL kalau ragu2 hantar barang kat pos)

Ngam2 free aku sendiri turun ambik kat sempadan Brunei-Miri

Tol Rasau b4 ke Sungai Tujuh pi Miri tol $2 je..je..je...
Kat depan tuh untuk pi Miri..Aku Xadalah sampai gi Miri pun cuma kat paking sempadan Brunei sebab orang tu yang hantar barang tu sampai sempadan Brunei.... thanx
nielah dia barangnya

Semua dah settle so singgah makan sebelum gi jenjalan kat Kb


Aku n my friend memang xarif sangat jalan kat Kb nie...owez gi Kb ikut durang mama bapa je so bila dah ngan kangkawan main redah je suka ati sangat hahaha..Lantak je lah!! :P





Suka ati main redah last2 pehHHh sampai kat sini gilor...
Nasib baik siang kalo malam aduiiii.....ntah2 macam menda menjelma Hahahahh

6 comments:

  1. akak beli ape?? hihih

    lame da xshopping online

    ReplyDelete
    Replies
    1. beli softgel n collegen hehe...

      owhh iyeker!!Bie plak yg over shopping online hehe

      Delete
  2. Bie,

    kalau sampai malam, tumpang aje lah tidur kat situ :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hajat mmg mcmtue tapi xsampai mlm pon
      so cancel Xjadi tito hahaha

      Delete