Bill Ganti Prepaid Meter

Fuhhhhhh.....sentap....first saying and reaction!!!
Now,bill api dah takde so di tukar ganti dengan prepaid meter.

Prepaid Meter

Pagi sabtu baru guna menda nie padahal jiran2 lain dah guna 2minggu lepas. So first guna kena beri free.. guna dalam 600 unit = B$6 je. Pastu dekat 2 ke 3 hari baru boleh beli prepaid sendiri.
Prepaid meter di ganti sebab masalah ramai yang tak bayar bil api.
PehHHHHhh......geram woOHhhh suka hati xbayar!!! Yang tak besalah yang bayar tiap2 bulan kena sekali guna menda nie!! Sepatutnya yang tak bayar bill guna menda nie......

dengar2 guna menda nie ada positif and ada negatif....
Now, kitorang nak tengok menda nie betul2 jimat ker tak?! Selalunya bil api kitorang paling rendah B$30 n paling tinggi B$80 just potong gaji je so senang..
 
Prepaid Meter
Card nie guna untuk beli prepaid meter

#pasnie ntah apa lagi ditukar....

#Style pon rope oldschool dah macam dalam movie Mr Bean tue dia guna coin.. nie guna mcm prepaid hp..

2 comments:

  1. Pehhh...satu idea menarik dari org2 jabatan letrik Brunei...tak mustahil lepas ni org2 letrik mesia lak tiru cara ni.....klau ikut gaya mmg cam teknik ni lebih berkesan tuk derang tingkatkan hasil......

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap2 berkesan....jangan plak sampai durang wat limit beli prepaidnya plak hahaha

      Delete