Breakfast

Breakfast penting untuk tubuh badan kita menurut info untuk stamina harian kita so kena lebihkan pengambilan bergizi,sihat dan rendah lemak.
Cuma kita je jarang sangat nak follow kekadang tak ambil kesah langsung.

Sama halnya macam saya takdelah follow sangat info pemakanan pun sama main belasah gak breakfast2 nie...
janji breakfast HAHA...

breakfast
fried rice seafood
breakfast
fried mee
breakfast
with hot chocolate

10 comments:

  1. bestnya...:)pagi2 dah makan sedop2. saya beli dekat warung je

    ReplyDelete
    Replies
    1. bolehlah tu daripada tak breakfast walaupun beli kat warung..:)

      Delete
  2. saya sllu Xbreakfast lambat bangun ahaha

    ReplyDelete
  3. terliur aku tengok tetibe perut rasa lapar

    ReplyDelete
  4. sedapnya dik! Akak breakfast roti kosong je sedih2..:(

    dik bila lagi turun kuala lumpur?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha roti kosong banyak jenis lah akak yang mana 1??

      ada apa kat sana?kalau ada apa2 acara yg best2 sekarang pun boleh turun KL..:)

      Delete
    2. hehe roti canai je..:)
      Xada apa2 acara cuma nak ajak chill kat pavillion macam2 taun2 lepas

      Delete
    3. insyallah free time saya pi turun KL

      Delete