Second Round Celebrated

First celebrated dekat rumah dan semalam second round my brother celebrated birthday. Dia je nak second round bagai. Nak tak nak kena celebrated kang tak pasal2 merajuk pulak dah macam2 dia nak makan alahai adik aku....nasib baik ikut genetik belah mama makan banyak tak gemuk2 -___-

celebrated dekat kiulap di Restaurant Aminah Ariff lepas solat isyak..

Kiulap

Yang diorders.. 
Ambuyat
Ambuyat the famous choices rata2 yang datang makan pilih nie. Dekat sarawak durang panggil Linut and Sabah sama dengan Brunei says Ambuyat..
pencecah ambuyat


daging


sayur


sup


ikan


ayam

cuma ne takyah order free je...
ulam

Dah lepas birthday my brother. sat nanti birthday papa pulak bulan mei...#waiting

8 comments:

  1. delicious wat perut lapar.pasnie round 3 pulak he3x

    ReplyDelete
  2. ambuyat mmg sedap akak dah try kat sabah.
    bila nak belanja akak plak? hehe (wat muka tak malu)

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHAHA iyo arr dah mmg akak tak malu PONNN...turun bruneilah akak baru saya belanja akak..:)

      Delete
  3. selamat hari lahir buat ur brother dik.

    ReplyDelete
  4. Hehehe...bab sambal belacan tak yah oder tu yg nak tergelak lak dibuatnya....btw x semua kedai bagi free kan...ade gak yg langsung x dak....:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHA...betul Xsemua dapat free kena gak order.

      Delete