@Tasek Lama

4petang turun jogging dekat tasek lama. Fyi, diantara places yang terbaik and santai disebabkan environment, nice decor laman and bersih so takde yang wat sakit mata... #thumbup

Sampai diperkarangan still tak banyak orang so senang sikit nak letak kereta. Tempat nie ada 2tempat boleh jogging dekat bawah and 2nd tempat pulak naik bukit.
Kalau jogging dekat bawah stamina tak banyak sangat nak guna so bolehlah enjoy tengok decor laman, waterfall...else?????  

Tasek lama


panjat tembok


batu


jungle tracking


decor laman


decor laman


refleksologi


decor laman


decor laman

else pulak dapat tengok nie HAHAHAHA.....
monyet
monyot moden siap mandi bagai....monyet pun tau mandi so malulah sesiapa yang malas mandi!! Omaigossss...
Part nie yang best...awesome...naik bukit perlu stamina agak mencabar dan tercabar weiiii nak tercabut kepala lutut!! Sampai puncak boleh tengok view dari atas

puncak bukit


puncak bukit


decor laman

10 comments:

  1. sempat gak ambik gamba monyet.agak2 banyak ke?
    cantik gilor view kat sana

    ReplyDelete
  2. takniah B laupun lutut nak tercabut sampai jugak kat puncak hihi
    monyet jinak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha tu arr jenuh gak naik...
      yup jinak kot

      Delete
  3. wow bestnya dik. kuat stamina dik sampai naik juga. monyet panas sbbtue mandi ihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. paksa gak naik kak kena kuat stamina kalau turun separuh jalan rasa tak best pulak Hahaha

      Delete
  4. Huiyoooo.....ado lak xtvt memanjat nih??? Tu gambo last tu kat tower atas bukit tu ke Bie???

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah lama tak panjat2 rasa dah semput bagai...
      yup2 tower atas bukit iye2 melampau je Bie panjat naik yang datang jogging takde panjat pun HAHA

      Delete
  5. Gambo yg last tu mcm kat tower jerrr.....tinggi gak eh???

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh tahan gak tinggi...taim naik kaki dah rasa goyang..:)

      Delete