Senarai Peserta Masterchef Selebriti Musim Ke 2

Masterchef selebriti musim 1 Fazley Yakoob juara
kini musim ke 2 pulak masterchef selebriti bakal ditayangkan tak lama lagi 20 April 2013 nie..So lets see aksi durang macamane pulak...

masterchef
agak2 korang siapa yang ikut jejak langkah Fazley pasnie??

17 comments:

  1. dah Xlama lagi tunggu ketibaannya haha

    ReplyDelete
  2. tak sabar Akak nak tunggu. rasa2 Akak Afiq Muiz kot juara hihi sbb hansome (terlebih)
    zain xjadi Akak pilih dah ada Cek Ta

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang TERLEBIH sangat2 akak so dah tak minat dengan Aaron lagi ker??
      okey arr tue zain ngan che ta sweet couple apa...:)

      Delete
    2. sbb aaron tak join akak pilih afiq ahak!

      Delete
  3. Hope Datuk Aznil menang.Dia je nampak macam chef

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap2 macamtue apapon doakan terbaek...:)

      Delete
  4. debaran masterchef:) 20april lamanya xsabar tengok chef adu

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha chef adu plak...apapon selamat menanti:)

      Delete
  5. sathiya masuk masterchef mesti lawak tengok dia masak mcmane..ahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia memang otai lawak pasti meriah kot.

      Delete
  6. 20april i will watching it!:)
    saya rasa datuk aznil or lydiawati diantara both of them juara masterchef itupon saya agak je hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. okey dont miss it....kita tengok episode akhir masterchef nanti siapa juara *wink~~wink~~*

      Delete
  7. tak sabar nye nak teng0k....lagi2 paknil masak !

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu arr hope dapat betahan jadi juara...:)

      Delete
  8. Wahhh org brunei punlayan masterchef gak ya..:)

    ReplyDelete