Outpatient: Cabut Gigi Before Braces

Another process my appointment cabut gigi.Benda nih takleh nak elak mesti kena sesiapa nak pakai braces. Walau sayang manapun cabut gigi sihat. Bila gigi dah cabut so senang sikit nak pasang braces nih juga memudahkan lagi pergerakan braces itu nanti.

braces
i got 2 injections!!
balik rumah still rasa kebas entah berapa dos minah doctor beri sampai bibir aku sengit sebelah!! nasib pulih balik..
braces
10 instructions selepas cabut

BUT cara saya pulak how to stop bleeding, i ate ice cream memang dah takde bleeding seriously. Rasa tak macam cabut gigi hehehe then

i can ate homemade french toast.
french toast

12 comments:

  1. kalu akak masuk dental dah rasa nak pitam haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha lebih giler sampai pitam aduiii -___-

      Delete
  2. Xlama dik pakai braces pasnih kena panggil gadis gigi besi Hahhaaaha

    ReplyDelete
  3. tak sabar nak tunggu process pasang braces
    how much?

    ReplyDelete
  4. Salam Bieaz..

    Bieaz, buat kat mana braces ni, harga dia ok tu, anak bujang ummi pun berminat juga nak buat ni.
    French toast tu nampak sedap Bieaz, dapat secawan teh lagi best!.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kumsalam ummi..
      hehe buat kat brunei 300hengget je.oh iyeker anak ummi nak buat okey sangat tue:)

      Delete
  5. salam kenal, Biez...thanks for your visit... :)

    ReplyDelete
  6. Rasa selesa tak pakai braces tu Bieaz

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum pakai lagi 9julai nie baru pakai...nie baru cabut gigi

      Delete