Burger King

Burger King walaupun negara lain dah buka lama tapi kat sini (Brunei) baru je buka pada februari lepas located at Jalan Sultan so tak hairanlah sambutan customers memang awesome. Lebih2 lagi strategi located memang drastik sangat ideal hope Brunei Town takdelah sunyi pasnie terutama pada waktu malam.

bought.....
burger king
BK doubles cheeseburger
burger king
BK singles cheeseburger
overall....thumbs up!

8 comments:

  1. sudah lama tidak makan burger king.. aiza lebih suka makan mcD atau KFC..

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh yer ker....mcD n KFC dua2 pun oke kan.

      Delete
  2. Boleh laa makan BK selalu..kan.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. takleh selalu juga sis...bosan juga hihi asyik benda sama dimakan

      Delete
  3. Bieaz..anak-anak ummi kan suka sangat burger king ni, rasanya sedap juga dan harga pun berpatutan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh yer ker anak2 ummi pun sama suka...yup memang sedap :)

      Delete
  4. Ye ke Bieaz...Okje jarang gi Burger King .....kenapa yeh...entahlah sebab banyak lagi pilihan lain kot....

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyak pilihan tu BK jarang gi gpun banyak sangat saingan lebih2 lagi bab makanan segera nie.

      Delete