Today @Le Taj

Dah nama pun 'Le Taj' korang boleh agak restaurant indian cuisine.
Buat kali ke'2 singgah kat Le Taj nie.

Le Taj
1st dinner kat sini took yang kat public je tapi kali nie try pulak kat private room. Kalau tak silap 4 ke 5 buah private room tersedia so better took dekat dengan tingkap dapat tengok views dari luar gipun room agak luas.

Le Taj
Le Taj
nie yang kitorang order and total B$79
kemaren, dapat santai @beach.

beach
tekun sangat ambik pics tepi pantai dahtu edit dengan vintage look macamnie #lovevintage
bieaz
its me, last2 buat juga pose korean style 'peace' bagai dah lama giler aku tak buat haha
"annyeonghaseyo....jeoneun bie imnida. Mannaseobangap seumnida"

2 comments: