Im back! Happy Anniversary Mama Bapa

Im back! im back! 7bulan lebih tak blogging walaupun rindu gile nak update cuma takde masa langsung sebabkan sibuk so better rest kejap dari blogging. Now im jakun dapat blogging balik haah..

Countinue @tajuk entri, 5mac rabu lepas merupakan anniversary perkahwinan my mama bapa ke 32 tahun. So as usual sebagai anak kena celebrated both of them iyelah perkahwinan mereka ke32 tahun fuhhhh lama tuh alhamdulilah mudah2an berpanjangan hingga ke-jannah Amin. Celebrated kat Lao Di Fang Gadong. This place agak vintage, awesome, environment cukup nice and relaxing.
  
Lao Di Fang
nie diantara deko restaurant classic style so for those yang sukakan vintage classic lets try kat sini (waahh tetibe jadi tukang iklan haah) sambil2 tu korang boleh enjoy tengok pics yang ada kat situ bout Sultan Brunei, suasana brunei ketika dulu dan barang2 lama.
Lao Di Fang
takeaway ayam penyet and kueh tiew penyet too.

5 comments:

  1. Happy anniversary to your parents..Alhamdulillah, may they have many more happy and great years together...amiin to your doa.

    Happy blogging sis..i pun on off juga as quite bz these days :-)

    ReplyDelete
  2. Moga bonda dan ayahanda Bieaz terus kekal bahagia, berkasih sayang hingga ke syurga.
    Ayma penyet tu nampak sedap!!!

    ReplyDelete