Broken Playstation 3 YDL...Buy New One

Playstation 3 the most interesting games to those kaki gaming tak lepas peluang beli merupakan diantara gadget yang ada kat rumah. This games tak kira peringkat usia tua, muda, lelaki, perempuan semua orang layan main terutama kaki gaming je okey..

Tiga hari lepas playstation 3 pulak buat hal layan main tak sampai 15minit got 3beep automatik off kena 'YDL' stands for Yellow Died Light. Mana tak frust masanih pulak nak rusak.

Bought playstation 3 awal tahun 2008 tak sampai 10tahun conderm. Tengok betapa awesomenya bila dah layan playstation 3 sampai rosak...playstation 1 and playstation 2 pulak masih elok dah jadi perhiasaan kat almari ehehe..

Ps3
playstation 3 slim hanya tinggal kenangan still simpan kotaknya sekali hehe
nak tak nak beli playstation 3 super slim pulak
Ps3
playstation 3 super slim series nie je yang jual.. playstation 3 slim dah takde jual lagi dah..


"Psssst....dengar2 playstation 4 dah nak keluar tahun nie. Omg!!!warming up...warming up......"

10 comments:

  1. Dah beli Ps baru..ye betul Ps4 bakal tiba tak sabar tunggu

    ReplyDelete
  2. dah ilang frust dapat beli Ps baru ehehe

    ReplyDelete
  3. oh dear u bought new one ohsem. i heard on october ps4 arrive

    ReplyDelete
  4. anak saudara akak suka sangat main game PS ni.. :D

    ReplyDelete
  5. hehe..boleh gang dengan anak2 ummi ni Bieaz, macam2 game ada, peminat gadget tegar juga dia orang tu.

    ReplyDelete
  6. Kena tangkap ps4 lepas ni...sabar ya dik...

    ReplyDelete
  7. minat games yea..hehe
    sis kureng skit games2 ni.haha

    ReplyDelete
  8. pergh!! dari dulu memang nak playstation tapi lain yang aku beli,..haha, smartphone je..


    Jom terjah sini Cakap tak serupa bikin

    ReplyDelete