Editing

Lately, kerap ambik gambar dah terasa addicted terlampau sejak terjerbak instagram..'so for those yang suka photography why not uols try instagram kongsi gambar2 korang kat sana'

Software editing belambak diantara terbaik adobe photoshop dan photoscape yang paling banyak kena download sangat useful for photography, blogging too.

Here, after editing...
edit
edit
edit
edit
edit
Enjoy photography......hwaiting!!!

10 comments:

  1. Lorong Pasar 2 ni di Brunei yer Bieaz?kenapa trasa mcm familiar jek...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup kat Brunei...mumme familiar kat mana?

      Delete
    2. Kat KL mcm ada jg nama jln pasar ...harap satu hari akan sampai ke jalan pasar di Brunei,Bieaz

      Delete
    3. hope one day...roger je nanti Bie boleh temankan

      Delete
  2. nampak lebih cantik selepas diedit.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahu xpe kolor kaler lebih terang menonjol hihi.....

      Delete
    2. pemandangan tepi pantai tu paling aiza suka tengok.. cantik..

      Delete
  3. sama lar.. skg pun addicted sgt edit2 gambar smpi xtido mlm... ehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe....sampai Xtido tue dah addicted sangat wak :)

      Delete