Pondok Seri Wangi

Nie merupakan kali ke'3 singgah makan di Pondok Seri Wangi korang boleh agak dah nama pun ala jawa dah setentunya menyediakan indonesia cuisine yang nie dekat gadong lebih better. Tempat lain ada cawangan durang bukak tapi agak jauh sikit so better pilih yang dekat.
Service so far agak memuaskan sebab tu datang banyak kali tak nyesal.

pondok seri wangi
pondok seri wangi
diantara hidangan dipesan so good....wahhhh lebih pulak memujinya dah macam iklan mempromosi hahaha..
Dekorasi agak santai interior memang ada suasana ala indonesia, so for those yang berhajat sangat nak pergi indonesia tapi tak berkesempatan better singgah sini je terasa juga berada kat indonesia hihi.....Apapon overall tempat nie lebih sesuai bersama family.

1 comment:

  1. nmpk mcm private eating room,yek...kalau kat Malaysia ada juga namanya Cibiuk kalau tak silap...tapi belum pernah pergi lagi...

    ReplyDelete