Rest Seketika

Arinie aku keluar dari sangkar
jalan2 kat Yayasan Complex..
sebab sepanjang duduk terpuruk ngan bisnis





sebaliknya ulser kat mulut dah makin elok

29 comments:

  1. happy sakan nampak aha2 baru kuar sangkar katakan ahaha

    alolo...ciannya mesti kat umah jdi sunyi hahahaaa

    ReplyDelete
  2. happynya hehehhh so cute rasa nak cubit...hehehe

    ReplyDelete
  3. Wahhh... bie jalan-jalan lagi ya...

    ReplyDelete
  4. patutlah dah beberapa hari ni sunyi je blog tu. rupa tengah rest.ulser mulut pakailah bonjela.

    ReplyDelete
  5. wahhhh... hepi sakan gi soping!! sis pon suka gi soping..muehehehe

    ReplyDelete
  6. @Syah
    aha...enjoy sangat2 baru ada masa nak rest selalu bergelumbang wat bisnis hehehe

    @Rizal
    hahah...tetiba jadi anak pendiam sunyi giler kat umah..nie ulser dah semakin baik balik semula jadi ank becok hahaha

    @HB_Awang
    iye la tuh nak cubit2 Bie cubit dulu boleh tak hahah

    ReplyDelete
  7. @Upex
    yah jalan2 lagi nak merehatkan diri seketika :]

    @ina mail
    aha sunyi seketika..pedih giler akak huhuhu
    oh iye ker pakai tuh baru tahu...makasih akak!!
    cayang akak

    @|| NaFiRaa ||
    sama la kita sis kaki soping hehehe

    ReplyDelete
  8. bestnya dapt kuar jln2
    jelez2..he~...
    lma gak xpegi jejln + shoping nieh...

    ReplyDelete
  9. @Colourful life
    hehehe...Bie pun lma dah xpegi jenjalan!!
    Baru jer klmarin jenjalan... :]

    ReplyDelete
  10. serunuknya pegi jejln...
    hmmmm...xajak riki pon huhu~

    ReplyDelete
  11. Dh lma fifi xjejln..buhsan gak asik duk kat umah!!

    ReplyDelete
  12. bgus2 skli skala kua berenjoy mmg menyeronookkan ;p

    ReplyDelete
  13. @Ultramen Ricky
    alah nak bawa macamne riki duk jauh sangat nanti la kita bawak ek hahaha

    @xoxo
    alolo...ciannya kan fifi baru baik sembuh

    @MiSs TOrA
    aha...serunuk giler rasa bebas wat seketika hahah

    ReplyDelete
  14. lamanya bie menghilang ruper2nya kena ulser ciannya..xlama baek la tuh!!

    bestnya dapat pigi yayasan

    ReplyDelete
  15. menyeronokkan pi jjln...
    minda pun terus segar hahaha!!

    ReplyDelete
  16. jeles lama x pigi jjln huhu

    bie kalo jalan nanti bawa oleh2 ha3

    ReplyDelete
  17. hallo dear Bie nice sharing..like it
    take care

    ReplyDelete
  18. long time no see you...really miss you!!

    almost awesome thanks for your sharing...

    ReplyDelete
  19. happy sakan nampak aha2 baru kuar sangkar katakan ahaha

    ReplyDelete
  20. @ossekimly
    hehehe....aha2 dah nak baek dah
    best giler :p

    @Yanggalyz
    setuju, relax terus :]

    @pow3rk@yu
    best giler

    ReplyDelete
  21. @Enseideen
    hahaha...nak gak oleh2 :p

    @Hikaru
    elo,u too take care

    @Spherewaves
    me too ;) ur welcome..

    ReplyDelete
  22. @Diarihatiku1976
    ahaha....tahu xpe.ciankan baru kuar huhu

    @daerahku daerah Gambut
    thanks gambut :]

    ReplyDelete
  23. nice posts
    like it..btw i follow you

    ReplyDelete