Semangat Update

Dah lama aku tak update blog
dekat seminggu lebih rasa dah macam berbulan2...bertahun...berabad...
sebab sibuk memanjang
kena pulak ngan penyakit 'M'


tak sangka followers aku makin bertambah
thanks yang sudi follow!!

tabiat aku lagi satu main games kat fb
dah ketagih melampau

20 comments:

  1. hehehe..jenuh gak tgu bie update blog...Tahniah gak,follower dh semakin ramai..

    ReplyDelete
  2. sakit "M" ni memang rajin melawat orang2 bz..hehehe..

    :-)

    ReplyDelete
  3. akhirnya penantian tiba juga update..
    alamak lama tak 0m9 fb berlambak2 tak di accept ntah jenuh durang tunggu hahaha

    ReplyDelete
  4. baru update tertunggu gak entri terbaru...
    selalu2 la update gatal tgn duk asi komen ahaha follower makin banyak takniah

    ReplyDelete
  5. @yastro
    haha baru ada mood update asik malas memanjang...tpi blogwalking rajin

    ReplyDelete
  6. @Cheqna
    yup2 tekaan tepat betul yippi ahaha

    ReplyDelete
  7. @Rizal
    wah lama penantian kamu hik3 tuh la jenuh kot Bie tak accept aduii :)

    ReplyDelete
  8. @HB_Awang
    nih dah ilang la gatal tangan tuh ahaha

    ReplyDelete
  9. sis, selalunya tekaan tepat dapat hadiah...hahaha...

    :-)

    ReplyDelete
  10. @Cheqna
    hadiah apa erk...

    ahhhhh lolipop nak tak hahaha :)

    ReplyDelete
  11. baru singgah sini tenet lembab kat melbourne
    agaknya dah malas kot duk layan fb semua belum diaccept hahaha

    ReplyDelete
  12. salam dik?apa khabar...
    lamanya dik tak jenguk fb dah bersawang dah tu haha

    akak add pun belum diaccept huhu

    ReplyDelete
  13. @xoxo
    sama lor sini pun tenet lembab giler huhu...

    yup betul malas sgt duk layan fb dah...semuanya terabai tak diaccept

    ReplyDelete
  14. @€ fzh €
    alhamduilah sihat :)
    dah lama bersawang kak huhuhu....

    oh iye ker akak add ahak duk layan sini aje la akak

    ReplyDelete
  15. banyak gila follower u..tahniah..

    aku paling sikit follower nak tengok dtg sini

    http://myvitrd.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. @Tn.Punya
    sama2...nanti lama2 banyak la ur follower tuh

    ReplyDelete
  17. bie, amboi ramai nyer follower. congrats dari aida.
    games FB? aida tak reti main ler...

    ReplyDelete
  18. @adianiez AIDA
    hehehe.....malu terus kih2
    Bie buleh la layan games kat Fb tpi ini dah pencen duk malas nak layan wat ketagih keje pun terabai huhu

    ReplyDelete