Baru Ada Masa

Dah lama sangat aku tak update

raya tahun nie agak meriah sikit berbanding ngan tahun2 lepas
sebab tahun nie kena pulun sejak dari raya pertama hingga raya ke 3 tak lekat kat rumah
tahun nie juga aku baru kenal ramai saudara aku yang tak pernah langsung aku jumpa
dah macam jejak kasih

Nasib baik raya ke 4 duduk rumah
giliran durang pulak datang rumah beraya

Raya pertama kena ziarah kubur arwah abang, nenek ngan atok.




Raya ke'2








raya ke'3

esuk raya ke'5 beraya kat KB... saudara sebelah mama
kena masuk tol menghala ke sarawak

26 comments:

  1. meriahnya...nampak ceria satu family pergi beraya
    emmm macam boifren je bgmbar dgn alai haha
    salam kat mama,bapa dan alai yer

    ReplyDelete
  2. esuk pergi beraya hati2 taw jaga diri elok2

    ReplyDelete
  3. seronok la tengok gambar nie
    keluarga bahagia

    ReplyDelete
  4. terubat gak rindu tengok pic nie.
    sedihnya tak beraya bersama!!!

    ReplyDelete
  5. wahhhh raya yang meriah jelos pula riki....
    riki nak ikut!!riki nak ikut!!

    ReplyDelete
  6. bawak riki jer tak payah bawak kiki dn fiki hehehe

    ReplyDelete
  7. dik akhirnya dik update gak..lama gak akak tunggu mula raya pertama dah.dah berapa kali dah masuk akhirnya buat gak hihi

    comel2 jer korang bergambar :)

    ReplyDelete
  8. dik...dik bgambar dgn adik dik macam bukan adik beradik pula dah macam boifen girlfren pula hehehe

    ReplyDelete
  9. nanti bila2 ada masa citer pasal juadah kuih muih pulak
    boleh kan bie?

    ReplyDelete
  10. salam sahabat
    met idul fitri mohon maaf lahir bathin ya Bie....wah bagus amat fotonya Bie makin terlihat cantik.good luck

    ReplyDelete
  11. @Rizal
    Bukan aja nampak dah tiap2 ari ceria hahaha :)
    ishhh....adik Bie laa bukan boifen2 taw kitrang memang rapat sgt2

    ReplyDelete
  12. @xoxo
    jgn sedih2 laa nanti cuti semesta bole la raya sama2 kan raya sebulan :D

    ReplyDelete
  13. @Ultramen Ricky
    haha tak jdi halnya ikut la dgn kitrang :)
    dah lama tak dgr abar kiki dan fiki

    ReplyDelete
  14. @€ fzh €
    baru ada masa hapdate akak..sepanjang tue sibuk gile nak bukak lappy pun takde masa.

    ReplyDelete
  15. @tehr
    ahaha ngam sgt la tue pastu cerita pasal berat badan pula dah berapa banyak makan kuih raya hahaha :)

    ReplyDelete
  16. @Dhana/戴安娜
    salam lebaran utk kamu juga. oh iyeker hehehe makasih :)

    ReplyDelete
  17. ok nanti cuti semesta fifi singgah kat sana

    ReplyDelete
  18. best sangat dengan famili yang open minded....

    ReplyDelete
  19. riki...fiki abar baek makin bertambah2 nakal dah hehehe riki yang ajar.

    ReplyDelete
  20. raya yang best nak wit raya bole tak

    ReplyDelete
  21. @xoxo
    oke singgah jer nanti kitrang tunggu oke... :)

    ReplyDelete
  22. @Ultramen Ricky
    laa apasal ajar mcmtuh bertambah nakal la durang hahaha

    ReplyDelete
  23. @acep
    bole nape plak tak bole singgah beraya kat sini laa tapi flight sini bayar hahaha :D

    ReplyDelete