Kat KB

Raya ke'5 beraya saudara sebelah mama kat KB.







kena lalui tol
tapi kitrang tak perlu bayar FREE je...

9malam baru sampai rumah
aku dapat sesuatu kat peti surat




Kad dari Sis Eyda di Bukit Mertajam,Penang Malaysia.....
Tq alot sis :)

27 comments:

  1. best lah masuk free hehehe tak perlu bayar
    tuh laa membara gak kat hatikan tetiba perancangan yg dibuat tak menjadi.
    sabar2

    ReplyDelete
  2. memang macam tuh dah dibawa macam2 pula gelagatkan

    ReplyDelete
  3. kalau fifi kena buat macamtuh dah meradang juga tuh..cian saudara2 dah lama tunggu

    seronoknya dapat kad raya kiut pula

    ReplyDelete
  4. dik akak baca pun dah rasa geram apalagi adik yang berada kat situ dah mendidih agaknya...nasib baik pakngah kalau orang lain ntah apa pula jadinya...

    oh iyeker tak bayar serunuk la harga tol pun bukan main mahal

    ReplyDelete
  5. lupa lgi dah tua2 nie asyik lupa hehe cantik la kad tuh geram gak aka tengok

    ReplyDelete
  6. tahun depan bawak lagi ker hehehe panas membara agaknya waktu tu :)
    Bie comel sangat kad tu

    ReplyDelete
  7. abg sokong sangat pendapat adik apa salahnya mereka turun Kb ari lain beraya kat kangkawan mereka nih kelam kabut pula.dahlah kamu tak kenal durang

    ReplyDelete
  8. wow lewatnya balik rumah,
    letih bebeno!

    tahun depan agaknya nak bawa bersama ker?mesti dah black list tak nak bawa kih2

    ReplyDelete
  9. seronok2 nak pi ziarah saudara tetiba pakngah wathal.mood pun ilang

    ReplyDelete
  10. beraya sakan nampaknya bie tahun ni

    kenapa tol tak perlu bayar?

    ReplyDelete
  11. salam! hei dera i received ur duit raya for us! omg..hw nice of you! selamat hari raya to you and family,kirim salam semua. :)

    ReplyDelete
  12. salam! hei dera i received ur duit raya for us! omg..hw nice of you! selamat hari raya to you and family,kirim salam semua. :)

    ReplyDelete
  13. @Rizal
    dah free happy laa tuh pun kalau yang tinggal dekat dengan tol lagipun masih dalam negeri hehe

    nasib baik pakngah kalo tak Bie turunkan tapi jalan hahaha tetiba jadi jahat...

    ReplyDelete
  14. @xoxo
    kecian gak la durang tunggu....
    dah kerap sangat durang hubungi

    ReplyDelete
  15. @€ fzh €
    bukan lagi nak mendidih kak dah nak meletus dah nak leda tapi Bie bole sabar laa....
    seronok la tak payah bayar sbb kitrang tahu caranya mcmane kalau tak tahu geranti bayar la

    ReplyDelete
  16. @M@N
    tak ada maknanya Bie nak bawa semuanya hancusss.....dahla lewat malam sampai rumah

    ReplyDelete
  17. @mildot
    kalau durang fikir nie yang tak fikir jdinya mcmnih pehhh...

    ReplyDelete
  18. @Ultramen Ricky
    tau xper...dah mcm2 warna dah bukan black je

    ReplyDelete
  19. @acep
    memang mood ilang dah tuh happy balik bila jumpa saudara2 kat sana

    ReplyDelete
  20. @tehr
    setahun sekali raya sakan la hehe ntah2 tahun depan pjg umur ker tak huhuhu

    tak pyh bayar sbb masih lgi dlm negeri itupun kalo yg tahu caranya kalo tak tahu memang 100% perlu bayar hehehe

    ReplyDelete
  21. @rizalman atelier
    kumsalam...ai
    owh iyeker u dah received,i ingatkan belum sampai :)

    setahun sekali utk raya...
    selamat hari raya to u too and salam kat Umar

    ReplyDelete
  22. bie bole tak minta ur email??
    and accepted..cos i dah add ur facebook

    ReplyDelete
  23. wow.. best pengalaman kat sana ekh.. hehehe.. pengalaman mengajar kita bermacam2.. :)

    salam lebaran.. :-)

    ReplyDelete
  24. @tauQ
    ni my email, bieaz[at]yahoo[dot]com
    oke nnti Bie login kat fb... bie dah tak aktif

    ReplyDelete
  25. Salam..Hi Bie!Jln2 cnie!
    Serunuk nye tgk Bie beraye!
    Bie..Terime Kaseh kembali for
    Ur beautiful Kad Raya tp yg
    paling best bile dpt duwet Raye
    dr Bie!Happy gilerrrrrr!
    Always keep in touch ekk! :-)
    Mmwwaahh!

    XoXo,
    Sis Eyda

    ReplyDelete
  26. @Lady E
    kumsalam...ai sis!wah hapinya sis dah kembali :)
    sama2...kad sis apa kurangnya vry2 beautiful Bie suka sangat.....
    Keep in touch too!!

    mmwaHhhhhh :)

    ReplyDelete