Dah Raya

Tak sangka pulak raya tahun nie sama raya ngan negara lain
selalu raya memang tak sama Brunei mesti lambat sehari
padahal puasa baru 29Ramadhan

mana tak haru biru nak siapkan semua
tengah malam baru selesai
pulun abis



SELAMAT HARI RAYA

32 comments:

  1. selamat hari raya
    nak wit raya ahaha

    ReplyDelete
  2. selamat..selamat hari raya mohon maaf zahir&batin :)
    wit raya dah dapat dah makasih..tahun depan nak lagi hahaha

    ReplyDelete
  3. selamat ari raya..rindunya raya nih tak dapat beraya bersama.
    riki minta maaf kalau ada riki tersalah cakap atau tersalah laku

    ReplyDelete
  4. seronoknya raya tahun nih raya sama.. selamat ari raya love uols much2
    nak coklet...

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya..mantap mewah tempat simpan hidangan
    witraya utk sy xada ker..

    ReplyDelete
  6. Durang malu kot drop2 jejak hehehe

    ReplyDelete
  7. selamat berhari raya :)
    utk adik sekeluarga....mohon maaf jika tersalah laku

    ReplyDelete
  8. lupa pula salam kat keluarga ya...

    ReplyDelete
  9. yeh raya...nak duet raya bole tak kih3. 29ramadhan jee??

    ReplyDelete
  10. selamat hari raya aidilfitri.Raya tahun nih mcmane..dah banyak rumah dikunjungi ke??

    ReplyDelete
  11. salam lebaran bie,
    meriahnya sambut raya mahal pula tempat simpan makanan raya semua kristal.

    raya kat mana?
    bie..kot2 durang segan kot kat bie hehe sbb tuh tak tinggalkan jejak :)

    ReplyDelete
  12. salam lebaran khusus utk bie semoga raya tahun nih lebih meriah berbanding tahun lepas.

    ReplyDelete
  13. patut la sibuk dah nak bukak bisnis rupernya jadi maknanya bisnis jewellary manyak masyuk laa kan.Takniah nih dapat la kasi s\duet raya lebih hehehe

    ReplyDelete
  14. salam lebaran buat bie serta keluarga..bie nanti dah bukak bisnis selalu2 la update ya

    ReplyDelete
  15. selamat hari raya nak duet raya banyakkkk banyakkk..... :)

    bestnya dah bukak bisnis emas tup2 nak bukak bisnis lagi...
    kali nih nak bukak bisnis apa pula??

    ReplyDelete
  16. Selamat Hari raya Bie maaf zahir batin.

    ReplyDelete
  17. @HB_Awang
    selamat hari raya gak :)
    nak wit raya datang umah laa.....tiket flight sendiri beli ahaha :P

    ReplyDelete
  18. @Rizal
    selamat hari raya gak...sama2 :) insyaAllah kalau Bie panjang umur hahaha

    ReplyDelete
  19. @Ultramen Ricky
    InsyaAllah tahun depan boleh laa beraya bersama
    maaf diterima :)

    ReplyDelete
  20. @xoxo
    alhamdulilah dapat gak raya sama hari kalau tahun lepas raya tak sama uhuhu.....kat sana raya pertama kitrang kat sini masih puasa kih3
    ko nak coklet apa...coklet banyak jenis kat umah!! Nanti pos kat awak ya.... :)

    ReplyDelete
  21. @acep
    xla biasa2 jer :)
    datang umah...datang umah...kalau nak wit raya oke....

    ReplyDelete
  22. @€ fzh €
    waalaikumsalam....
    selamat hari raya :)
    oke akak maaf diterima....hehehe

    ReplyDelete
  23. @@fD@L
    datang umah laa nak wit raya tawww...... :)
    tuh laa 29ramadhan je dah raya. Kelam kabut gak kitrang fikir xraya esuknya.

    ReplyDelete
  24. @€€..lagak sempoi..€€
    selamat hari raya.raya nih paling4x sibuk dah 3syawal jalan beraya nasib baik syawal ke 4 duk kat umah. Jenuhnya bukan main....mabuk gak banyak minum yg bergas huhu...

    ReplyDelete
  25. @indra hafiz
    raya kat bandar je :)
    kalau boleh xyah laa segan2 Bie pun nak tahu gak durang sape.hehehe

    ReplyDelete
  26. @aniff bahar
    alhamdulilah....
    nak wit lebih2 tuh datang umah ya :D

    ReplyDelete
  27. @cryn1986
    insyaAllah kalu free boleh laa update kalau x Bie usaha update mengelak blog bersawang hahaha

    ReplyDelete
  28. @zulphiandie
    datang umah laa nak manyak2 maaa.....
    :)
    insyaAllah..

    ReplyDelete