Ke Unissa + Shopping Lagi

Kesibukkan dari hari ke hari
Kesibukkan juga aku curi masa untuk update blog dari bersawang

tujuan awal ke Unissa
**unissa? Bie ker nak masuk sini?
**

keduanya pula shopping....
SHOPPING LAGI
SHOPPING LAGI
**
apasal asyik shopping je ni hari khamis lepas pun dah gi shopping!!**

"
"

Tujuan ke UNISSA


pengajian universiti aliran ugama...
BUKAN AKU YANG NAK MASUK SINI tapi ADIK AKU

Sebelum masuk sini kena ambil exam untuk tahun depan
so
Klmarin pendaftarannya.
Dulu aku memang berhajat nak gi ke sini ambil aliran ugama
tapi.....
minat pulak ke bidang lain aliran SENI



lepas dari UNISSA
singgah sarapan order roti kosong

pastu,
gi shopping!
Plan rumah semua dah siap
cuma tinggal mengubahsuaian belum sepenuhnya ambil masa yang lama





pasal tu
sibuk ngan shopping beli barang2 yang patut
dan sesuai


jalan pula jem!

memandu macam pelesit padahnya mengundang kemalangan...

32 comments:

  1. wahhhhh bestnya deco rumah
    dah siap abang gi sana hehehe

    ReplyDelete
  2. salam
    akhirnya dah dapat balik passwordnya hehe
    seronoknya dah wat pengubahsuai pasti melatop!!!

    ReplyDelete
  3. tetiba fifi terkejut rupanya mengubahsuai rumah
    bestnya...agak2nya harganya pun mesti berbaloi dah siap pakai plan tu

    ReplyDelete
  4. lapar fifi terus tgk roti kosong dah lama fifi tak makan

    ReplyDelete
  5. baru tahu pasal ape soping kepetang ari khamis lepas rupernya mengubahsuai rumah
    hushhhh mengubah besar2 lah dah ada plan2 gitu
    salam kat mama

    ReplyDelete
  6. wah bersergah indah la nanti rumah tu lepas diubahsuai
    suka2 over pula kak macam lah rumah kak hehehe
    family bie memang mampu mengubah suai petik jari boleh dapat :)

    ReplyDelete
  7. dik berapa ribu kuar dah siap pakai plan mesti mahal

    ReplyDelete
  8. Tq bie sibuk2 pun masih lagi sempat juga update
    mengubahsuai lagi chewahhh kan rumah tuh dah best dah meletop

    ReplyDelete
  9. wat suspen je adik ni abg ingatkan adik nak masuk unissa!!
    seni ttp dihati :)
    wat besar2 nampak mengubah rumah mesti bisnis manyak masyuk rumah yang sebelum ni kan dah cantik dah

    ReplyDelete
  10. ingatkan awak nak masuk kat sana hehehe pasti blog x berhapdate

    bestnya mengubahsuai rumah!

    ReplyDelete
  11. wah kompom nanti dah siap mewah.seronoknya gi shopping utk decoration rumah siap ada plan pula

    ReplyDelete
  12. takniah untuk adik kamu bie masuk ke pengajian tu
    bia tetap tegar pilih seni hehe

    meriahnya dok sibuk beli barang bertambah2 mewah la umah u bie

    ReplyDelete
  13. alin arr paksu nanti masuk kat unissa :)
    nak kat brunei pula arr riki

    ReplyDelete
  14. @Rizal
    oke tak jadi hal dtg je pintu sentiasa terbuka :)

    ReplyDelete
  15. @xoxo
    pasal harga boleh arr hehe
    nanti arr dah cuti semesta dapat arr makan fifi hahaha

    ReplyDelete
  16. @HB_Awang
    hehe malas i gitau awal2 pasal hal tu

    ReplyDelete
  17. @€ fzh €
    iyeker biasa2 je kak...harga tu bole la :)

    ReplyDelete
  18. @M@N
    sama2 selagi ada ruang boleh arr update kalau xder paham2 je arr xberupadate :)

    ReplyDelete
  19. @mildot
    takde arr nak masuk kat situ!!seni tetap di pilih :)

    ReplyDelete
  20. @€€..lagak sempoi..€€
    haha tau takpe

    ReplyDelete
  21. @phantokyle
    semestinya tetap pilih seni hehe

    ReplyDelete
  22. @Ultramen Ricky
    silakan..jangan xder pulak :)

    ReplyDelete
  23. u so cute bie!
    best sangat wat pengubahsuai rumah!

    ReplyDelete
  24. woww!so fantastic ur blog dear..keep it up

    ReplyDelete
  25. ubahsuai rumah berbaloi2 la dah siap nanti :)
    bie org yg kemalangan tu sbb nak cepat sampai kot hehe

    ReplyDelete
  26. Wahhh..dahsyat ehh g soping Bie,pe pun Tahniah gak tuk adik Bie yg dpt msuk Unissa..Bertambah serilah umah Bie pas nih!!!

    ReplyDelete
  27. @faiz
    mungkin kot pasalnya masatu tghari waktu plg balik keje :)

    ReplyDelete