Shopping Bersama Family

Klmarin
aku takde apa nak di buat
bapa pulak off day
kami sefamily pergi shopping


singgah kat TAIB (perbadanan tabung amanah islam brunei)
kena temankan my lil bro simpan duit dia
baru kelam kabut nak simpan
aritu aku ajak tak nak!!!

Mama Bapa tunggu kat luar bank
pastu
singgah kat singapore chicken rice


untuk sarapan pagi

singgah kat mall
taim orang sibuk dok dirikan tempat jualan






sampaikan aku singgah kat gaint terus


6petang baru sampai rumah......

28 comments:

  1. seronoknya gi shopping tak ajak abang pun hehe
    standardnya gi membuang kat tandas istana fabulous

    ReplyDelete
  2. bestnya pergi shopping!riki nak ikut boleh x?
    5hb jn lupa besday riki

    ReplyDelete
  3. sedapnya nasi rasa lapar pulak.seronok sangat gi shopping dengan family

    ReplyDelete
  4. Salam Bie,He3!! Besh arr g soping ehh..beli mende? Yas nmpk cam sekut jerr tuu..he3!!!

    ReplyDelete
  5. wah meletopnya gi tandas istana bestnyaaaaaaa!!!!
    melelah saya tengok menu u order

    ReplyDelete
  6. wow shopping sakan nampak petang baru balik meriah u.
    ertinya bisnis manyak masyuk la ni hehehe mudah2an bertambah lagi rezeki u tahun ini sampai bila2

    ReplyDelete
  7. meriahnya 1family gi shopping ;)

    ReplyDelete
  8. wahhh seronoknya bie belanja!xajak pon

    ReplyDelete
  9. soping apa je tu bie?tak tgkkakn pun bie soping tmpt yg lain!!!nak rahsia2 ek...

    ReplyDelete
  10. berjalan betul cik Bie ya... hehehe

    ReplyDelete
  11. @Rizal
    iye arr tuh!!apasal abang duk jauh sangat.Kalau nak ikot boleh Bie tak ada masalah cuma tiket fllight beli sendiri hahaha

    ReplyDelete
  12. @Ultramen Ricky
    hishhh xmungkin lupa ur besday dah i list dah he3
    jom2 dah nak ikut

    ReplyDelete
  13. @xoxo
    sedap gak bie pun 1st tym cuba tempat tu he2

    ReplyDelete
  14. @yastro
    hahaha Bie cuma sempat ambik kat pic2 kat last tu je!!huhuhu
    aha....tengah beli barang perkakas rumah

    ReplyDelete
  15. @rizki maulana
    wahhhh lebehnya u sampai melelh ini nampak sangat u kuat makan hahhaha

    ReplyDelete
  16. @zulphiandie
    shopping ada tujuan!!tak la shopping sakan
    bisnis alhamdulilah :)

    ReplyDelete
  17. @tuLus
    hahaha ajak xtak hal...masalahnya awak beli dulu tiket flight gi sini :P

    ReplyDelete
  18. @@izatRia
    hishhhh takde nak rahsia2 cuma bie tak sempat nak ambik gambar itu pun cuma kat last2
    bizi sangat2 masatuh

    ReplyDelete
  19. Bilalah akak dapat sampai kebrunei. dengar dari cerita bie, brunei tempatnya cantik dan best ye.

    ReplyDelete
  20. @kak ina mail
    Bila2 masa kak...kak gitu je bila hehe...
    kat sini bole la kak tapi Bie lebih suka KL hehehe

    ReplyDelete
  21. Gadong? Ladang Gadong ke? Popular tempat tu sekarang. Penuh dengan mangsa pembunuhan. hahahha

    banyak abis duit ke? Shopping sampai seharian

    ReplyDelete
  22. @coodeang
    Gadong kat brunei kak....

    Ladang gadong nih kat mana pulak??

    takde la abisnya duet kak!shopping ada sebab

    ReplyDelete
  23. dah lama rasanya xberi komen
    soping sakan nampak sampai kepetang

    ReplyDelete
  24. seronoknya gi shopping lamanya dik shopping sampai kepetang!mesti ada apa2 ni

    ReplyDelete