Thanks To Kak Ros & Wadud@daud

Bulan ni dapat 2 award dari blogger Kak Ros dan Wadud@daud.

Tak sangka blog aku tak seberapa ni dapat award!! terharu la kononnya ha3
ini award yang keberapa
aku pun tak pasti yang keberapa.
korang kira je kat sini bagi yang rajin sangat nak kira.
Kalau tak rajin macam aku ni abaikan je ngah3



addicted award dari Kak Ros. harap2 dapat award ni makin bertambah2 addicted aku kat blog, Ni pun tengah berusha addicted balik seperti dulu..
Award dah diambil kena pulak jawab tagnya! so ai usha jawab yang termampu je..

5 perkara yang disukai tentang sipemberi award?
openminded,tak sombong,sentiasa ceria,selalu je update he3,senang diajak berborak

ucapan kepada sipemberi award?
THANKS alot sis.....
ada award beri lagi kih3

tag orang yang blognya selalu ketagih nak lawat. 5 orang
semua blog Bie ketagih melawat!!so tag untuk sesapa yang rajin nak wat ringan2kan tangan la ye





dan award ini pulak dari Wadud@daud
so terus je selesaikan segala tag

apa yang sedang bermain difikiran anda sekarang?
fikir benda lain takde cuma fikirkan bila tag ni nak siap

apakah nama samaran anda?
Bie

senaraikan 3 orang yang anda sayang?
mama,bapa,adik

hadiah yang paling diimpikan dari yang teristimewa?
Takde.......

blog mana yang paling suka visit?
Blog yng selalu Bie tinggalkan jejak and komen

tag 15 blogger?
Tag sesape yang rajin nak wat


-Done-

16 comments:

  1. nasib baik ada line kat sini hehe
    takniah dapat award!
    sukses sllu hehe

    ReplyDelete
  2. line kat sini laju je caya lor xmcm kat sane berukband asyik kacau je

    ReplyDelete
  3. kelakar je u bie suruh kira!i dah masuk link tu pun malas nak kira.melopong mulut i terus hahahaha

    ReplyDelete
  4. takniah bie semoga menjadi blogger tegar! :)

    ReplyDelete
  5. wah dapat award lgi takniah..blog nie mmg patut dapat award!blog plg best..
    berlambak2 dapat award

    ReplyDelete
  6. wehhh...semangat tol wat tag n award nih..he3!! apepun tahniah dr yas.

    ReplyDelete
  7. salam bie..tq ya sudi ambek award kat blog k ros ya..he2..k ros baru baca n3 bie wat ni....tq so much ya dear sekali lg..moga persahabatan di alam maya ni kekal abadi ya..amin..;)

    ReplyDelete
  8. @HB_Awang
    hahaha TQ la sempat gak kasi komen walaupun u kat europe eh!!

    ReplyDelete
  9. @M@N
    alasan je tu sebenarnya nak tunjukan makna tersirat yang ai dah banyak dapat award hahaha

    ReplyDelete
  10. @yastro
    semangat terlebih semangat supaya takde lagi hutang tag kih3

    ReplyDelete
  11. @rosszie7
    kumsalam kak...sama2 bie sudi2 je ambik award ni kak takde jadi hal hehe

    amin semoga berkekalan :)

    ReplyDelete
  12. @Rizal
    u gak terus semangat selalu2 la update hehe

    ReplyDelete