Free Tym

Arinie aku free mulalah aku nak planning
Tapi semuanya tak jadi!!!!
sebab mama bapa awal2 lagi buat planning untuk aku ngan my lil bro
kena suruh pergi beli barang pekakas rumah...
dengan akur.. patuh tanpa dalih!!

Sebelum memulakan misi merobek dompet pergi shopping
singgah menggisi perut yang dah berbunyi nak diminta isi
so,
taim order kami bedua memang tak nak kalah
Dia order la nasi lemak


dan saya plak order Nasi Bryani.

Akhirnya diri sendiri yang kena...Sakit perut!? Omg... *__* padan muka
Baru terkejar2 cari toilet
padahnya tanggung la sendiri..
My lil bro tesengih2 macam kerang buchuk...


pastu,baru shopping yang dah disenaraikan
Siap kena beri list taw!!
dengan warning sekali 'takleh beli barang2 yang takde dalam senarai'
(kelakar plak myparent nih siap gi warning segala... maksudnya tersirat sobsob 0___0
sebab kitrunk selalu
terlebih shopping!! barang2 dibeli tak diguna..sumbat je dalam kat stor)





sampai nak terduduk2 aku nak memilih barang.


otw, balik rumah sempat
beli ini untuk minum petang.

28 comments:

  1. aduiii lunyai gak perut tengok makanan nie wat perut lapar pulak...

    ReplyDelete
  2. Ni nak tolong beli barang ke pegi agensi modelling?..hehehe..

    hope u r okay sis!

    :-)

    ReplyDelete
  3. wow...makanan lagi saya nak! saya nak!
    bule pos kat sini tak?

    ReplyDelete
  4. seronok je tgk bile free jalan2 ilang juga tension kan hehe

    bile lagi gi shopping buleh jgk riki tumpang sekaki gi terbang ke brunei hehehe
    tapi tunggu dulu passport blm disambung hahahaha

    ReplyDelete
  5. no..no..no.. hehe so cute

    agaknya sampai berapa ratus merobek dompet :)

    ReplyDelete
  6. hahaha alasan terbaek takut kereta kotor hahaha :P
    Bie betul ker dah sampai ker dompet robek kan taukeh emas hehehe

    ReplyDelete
  7. kena beri warning terus agak2nya dah banyak barang dah kot u sumpat kat stor toh Bie hehehe

    bule la beri kat saya hahahaha tetibe mengikis harta

    ReplyDelete
  8. hahaha dah kena suruh pergi shopping kena warning la pulak
    warning yang mendalam toh!

    tak lama lagi bule la buat garage sale pulak. kalo bagi saya nak yang barang2 beli kat london yang terbaek hahaha bule diskaun tak :)

    ReplyDelete
  9. wow dunat my prebet :)
    hope u fine bie! specilnya minum petang dengan makanan nih

    ReplyDelete
  10. free time memang masa terbaik untuk gi shopping :)

    ReplyDelete
  11. Erkkkk....lapo la plak..he3!!!

    ReplyDelete
  12. @Cheqna
    dua2 pun bule hahaha tetibe perasan
    hukhuk...

    i'm fine tQ :)

    ReplyDelete
  13. @xoxo
    tak nak pos...tak nak...tak nak... hahaha nak sangat aku kedekut hahaha :P

    ReplyDelete
  14. @Ultramen Ricky
    iye la tuh riki...abis bile nak sambung balik :)

    ReplyDelete
  15. @HB_Awang
    hmmm tak kire pulak berapa hahaha

    ReplyDelete
  16. @(◕‿◕)
    oke kan alasan i wat hahaha :P

    iyelah tuh agak2 la taukeh emas myparent la...bukan aku pn uhuhuhu aku anak taukehnya je :(

    ReplyDelete
  17. @€€..lagak sempoi..€€
    agak banyak la agak pasal tuh kena warning uhuhu

    hahaha memang sangat2 kaki kikis la u :P

    ReplyDelete
  18. @phantokyle
    mendalam sangat la maknanya tu phan..

    tak nak..tak nak... tuh specil pnya :P

    ReplyDelete
  19. @amin lll iqram
    iyeker specil..ehmmm ehmmm wat can i say!! Hahaha tetibe angkuh :P

    ReplyDelete
  20. @@nim3
    depends gak la nim...kalo ada nak dibeli bule la gi shopping
    kalo takde tuh lbh bek duduk kat umah lgi best :)

    ReplyDelete
  21. @yastro
    gi..gi makan nanti masuk angin plak :)

    ReplyDelete
  22. sama la juga dengan i Bie..dah tgk sorang2 order yang sedap2 diri sendiri pn terikut2 hehe

    ReplyDelete
  23. bergambar sakan nampak!U so cute bie.. like it

    ReplyDelete
  24. the most delicious ur high tea tgk mlm2 mcmnih terasa perut lapar :-)

    ReplyDelete
  25. @vezianomly
    ahaha selagi kena ambik pic masatuh la ambik peluang

    ReplyDelete