Cute Sangat

Bila dipandang memang cute sangat-sangat tapi bila dipandang dua kali agak sayang pulak nak dimakan ehehe.... Saat nie dah ada bermacam-macam hiasan bukan hanya setakat hiasan kat benda je apalagi penampilan diri bahkan boleh ke hiasan ini taw. Bento namanya so cute...





TAPI bento kat bawah nie lalu ker korang nak makan!!!!
Jeng...Jeng...Jeng....











------------------------------------------------------------------------------------------------------

Last...
Happy Christmas to my dear friendsssss;-
Valter (Brazil)
Der Alte (Hungry)
Lalique (Istanbul)
Tebinfea (France)
Joergi (German)
Dieter (German)

Merry-merry christmas......... HO...HO...HO...!!!

19 comments:

  1. hehe baru thu i tau namanya bento!
    mmg cute betul sayang sgt nak makan.

    hahaha tu mmg Xllu dimakan.

    ReplyDelete
  2. waaaa sempat wishes segala..best arr dah ada kawan kat luar ngara apalagi jom gi trip. pi umag durang sambut krismas! nak X?

    ReplyDelete
  3. lapar pulak tengok bento eheheh
    tapi yang kat atas tu bukan kat bawah ahahaha

    ReplyDelete
  4. sedapnya makanan tu nak minta boleh tak ehehe
    hahaha tetibe ada gambar tuh itu mmg xllu nak makan.

    waaaa bestnya kana beri ka saya xada pun huhu
    video tu cantik bangat :)

    ReplyDelete
  5. jeles akak terus dik kene beri memang dik pilihan durank. adik da most friendly akak suka.

    betul sangat dik apa diberi diterima seadanya walupn ugama xsama..

    ReplyDelete
  6. love it bento the nost delicious food.

    Happy christmas dear

    ReplyDelete
  7. saya belum pernah makan bento hihihi
    tgk dah sedap apalagi makan..
    bestnya kawan2 gift. betulla ambil apa yg kene beri kita jadi kenang2an :-)

    ReplyDelete
  8. bento bento bento sedap giler mmg cute xpayah dimakan sayangnya hihi

    btuah u dapat kawan dgn durang... jeles i terussss

    ReplyDelete
  9. @Rizal
    ehehe baru tahu rupanya selalu tahu makan je :P
    jom gi trip

    ReplyDelete
  10. @xoxo
    ahaha ingatkan bento kat bawah tu!! kui3

    ReplyDelete
  11. @Ultramen Ricky
    hahaha nampak sangat tak sabar nak makan diet2 weii
    cess napa tetibe tukar sling

    ReplyDelete
  12. @€ fzh €
    tolong jangan puji lebih2...bie biasa2 je ahahaha

    ReplyDelete
  13. @M@N
    awak cuba la nanti kihkih... rite ambil apa yang ada :)

    ReplyDelete
  14. @€€..lagak sempoi..€€
    memang cute gile!! arrr awat jeles2 gi kawan dengan durang juga

    ReplyDelete
  15. Akhiran bagi nasib bento nih?? Ke dalam perut ka Bie...hehehe

    ReplyDelete
  16. @Yastro
    hahaha tak lalu nak masuk dlm perut

    ReplyDelete